Miért engedik meg a szülők, hogy fiúgyermekük halloweenre lányjelmezbe öltözzön?
Hobbiból megtanultam műkörmözni. Csak magamnak csinálom, de néha gyakorlásnak kellett más keze is. Olykor a férjem ugrott be, mert szép széles körmei vannak és kezdőként könnyebb volt azon dolgozni. Volt olyan hétvége, hogy 5 centis csiricsáré műkörmei voltak, aztán vasárnap visszareszeltem neki normál méretűre. Nem, nem transzszexuális, csak buli volt neki is egyszer kipróbálni ilyet.
De ennyi erővel lányok is öltöznek be férfi szuperhősnek vagy a 3 testőr egyikének, szemceruzával festett bajusszal.
Én kifejezetten fiús kislány voltam, csutkára felnyírt hajjal (tengerészgyalogságnál gyakori frizura), fiús cuccokban jártam, fiús játékaim voltak. Kamaszkorral elmúlt, férjnél vagyok, gyerekem van.
A szexuális orientáció veleszületett, ezen nem fognak ilyen külső dolgok változtatni. Ezek csak kialakult szokások, hogy a nők sminkelnek, a férfiak nem, vagy a babáknál a rózsaszín-kék őrület (ami száz éve pont fordítva volt...). Bizonyos kultúrákban meg a férfiak festik magukat és a nők nem.
Vagy ott vannak a színészek, ahol a férfiakat alapból nem engedik smink nélkül kamera elé, de szerep miatt simán beöltöztetik nőnek őket, vagy azonos neművel kell csókolózniuk. Kétlem, hogy egy-egy ilyen előadás, fellépés után úgy mennek haza, hogy "bakker, mától a pasikat szeretem és női ruhákban fogok járni".
Én kiskoromban egyik farsangkor vőlegény voltam, bátyám persze a menyasszony :D
szerintem az még viccesebb is mert hát ezer menyasszonynak beöltözött kislányt látsz, de fiút már nemnagyon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!