Ajandekotletek 3 eves kisfiunak? (Nevnap, hugi szuletes, Karacsony)
Sziasztok!
Adnatok par ajandekotletet 3 eves fiucskanak?
Ezek az alkalmak mind decemberben lesznek.
Koszi szepen elore is!
Gyurmaja, ceruzai, zsirkretai vannak, autok dogivel. Duploja is van mar, mondjuk ahhoz gondoltam kiegeszitest venni. Bar meg nem is igazan jatszik vele.
Kifestore en is gondoltam, az meg nincs.
Szerintetek a nyomda milyen otlet?
Kisteso szuletesre milyen ajandekot szoktak venni? (Marmint a kicsi mit szokott "adni" a nagytesonak?)
Ha sok autója van, akkor olyan szőnyeg, amire autópálya van rajzolva, IKEA-ban van sokféle és előnyük h mosógépben mosható:)
Rajzfelszerelésekhez esetleg egy rajztábla?
Kistesó nálunk nincs, de ha lenne, szerintem biztos valami kedvenc mesével vagy kedvenc játékkal kapcsolatosat venne.
A szonyeget sajna nem nagyon tudnam hova tenni. Nagyon pici a szobaja es nem is hagyomanyos negyszog alaku...
Rajztablara milyenre gondolsz? Amire kretaval lehet rajzolni? (Magneses van neki)
En is ugy gondolom h a kistesonak kellene hozni a legjobb ajandekot, h osszekapcsolja a hugit a nagy orommel... Csak meg nem tudom h mi legyen az. :-)
Pfff, nem egyszeru!
Az én fiaim nagyon szeretik a duplot, playmobilt (tesó születésére lehetne playmobiltól az anya gyerekekkel, babakocsival). Igazán ezekkel akkor lehet jókat játszani (vonat...stb.) amikor már sok készlet van és lehet szerepjátékozni, összekapcsolni a történeteket.
Repülő, motor, könyv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!