Milyen építőjátékot érdemes venni 6 éves kisfiúnak a legón kívül?
Golyópályát nagyon szerették ekkora korukban a gyerekeim. Többféleképpen lehet összerakni, igen.
Legobol vegyél ömlesztettet vagy sok alap kockát. Szerintem az a legjobb, ha a fantáziája szerint építi össze.
Sima fakockája van? Mondjuk 6 évesen már nem ruháznék be rá, de esetleg a családban, barátoknál lehet elfekvőben. Ott megint a fantáziáé a fő szerep!
Köszönöm, igen, fakocka is van, lehet, hogy maradok a golyópályánál. Hiába nem vettem ömlesztettet eddig, tulajdonképpen a sok dobozt simán összeömleszti magának ...:) Bár az is igaz, hogy az alapkocka kevesebb ezekben a készletekben...
A minecraft nem csak videójátékban létezik amúgy? (bocsi, ha tudatlan vagyok! :)
Fiamnak ez a tipusu epito is nagyon bejon.😊
Én ilyet vettem a gyerekeknek (3 és 5 évesek), rendkívül sokféleképpen variálható. Akár a dobozon szereplő formákat építik, akár saját maguk találnak ki alakzatokat. Geometriához, térlátáshoz szuper segítség lesz.
Geomag mágneses építő is jó, csak baromi drága :(
Pedig nagy készletet érdemes belőle venni, mert akkor lehet jobban kihasználni. Mi egy közepeset vettünk, az kevés sokszor.
A Jáva tényleg nagyon jó, szeretik a gyerekeim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!