Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen építőjátékot érdemes...

Milyen építőjátékot érdemes venni 6 éves kisfiúnak a legón kívül?

Figyelt kérdés
Segítenétek abban, hogy 6 év körüli kisfiatok a legón kívül milyen építőjátékot szeret? Gondoltam pl. golyópályára,de nem tudom, mennyire köti le az ilyen idős gyerekeket. Van benne fantázia? Kisfiam nagyon szereti az építőjátékokat, sok legója van, de mostanában inkább nem az "előírás" szerint építi a legót, hanem saját fantáziája szerint. Nekem tetszik a golyópálya is, csak nem tudom, hányféleképpen lehet pályát építeni belőle, van-e sok variációs lehetőség benne? De bármilyen más játékra nyitott vagyok. Köszönöm előre is mindenkinek!
2015. okt. 24. 18:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Több szuper ötletet adtatok, még gondolkozom, de köszönöm! :)
2015. okt. 25. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:

A golyópálya fantasztikus játék, nálunk mindenki imádja, én is :) És igen, van benne variációs lehetőség.

Az miért baj, ha a gyreek nem az "előírás" szerint legózik? Mert van fanntáziája, vannak saját gondolatai, mert kombinál, új dolgok jutnak eszébe?!?!

Amúgy ha akarsz egy jó tippet: Jáva forever!!! Olcsó és magyar és nagyszerű minőség!! Igazi kihívás a felnőtteknek is!! Imádjuk!

2015. okt. 27. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!