Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha 1,5 éves...

Mit csináljak, ha 1,5 éves gyerekemnek képtelenség megmosni a fogát, mert nem hajlandó kinyitni a száját?

Figyelt kérdés
próbáltam játékosan,úgy is hogy együtt mossuk,elektromos fogkefével,de nem hagyja.elfut és ha lefogjuk ordit rángatja magát.
2015. okt. 17. 19:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:ezt a kérdést pont miattad tettem fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Látod ez a véleménye az embereknek rólad.Szánalmas vagy.

2015. okt. 23. 16:34
 12/17 anonim válasza:
53%

jól van gratulálok. :D szerintem kettőnk közül te vagy a nagyobb "szerencsétlen" ha még arra se vagy képes hogy megértesd a gyerekeddel, hogy mossa meg a fogát (vagy hogy hagyja, hogy megmossátok együtt). egyébként ha téged is lefognának ordítanál hidd el. és ez már a rossz nevelés következménye, hogy azt se tudod megbeszélni vele, hogy megmosd a fogát és ilyeneket csinálsz vele, hogy lefogod az sem fog segíteni de hát ilyenkor már nem tudsz mást gondolom.

amúgy meg az is téged minősít, hogy írsz egy pocskondiázó kérdést rólam. elgondolkodnék ki is a szánalmas!

2015. okt. 25. 17:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Hallod gogyo megint fikazod a nevelesemet de meg mindig nem mondtam meg hogy te mit tennel a helyemben????szerintem te ertelmi fogyatekos lehetsz
2015. okt. 25. 18:14
 14/17 anonim válasza:

te vagy az értelmi fogyatékos, beleírtam.. normális esetben letudnál ülni vele elmagyarázni neki hogy meg kell mosni mert különben elromlik a foga..

de mivel nem ért a szóból így fogdoshatod le meg hasonló módszerekkel kell kifeszegetned a száját..

2015. okt. 26. 18:28
 15/17 A kérdező kommentje:
hallod te beteg vagy.Egy 1,5 éves gyereknek aki még nem is beszél elmondod hogy meg kell mosni a fogát mert elromlik erre ö majd azt fogja mondani hogy ok leülök mossuk???neked vagy nincs gyereked vagy eszméletlen buta vagy.
2015. okt. 26. 18:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt irod normális esetben?tehát én nem ülök vele és szerinted nem mondom ezt el neki minden nap mielött elkezdjük a fogmosást??szerinted én szivesebben eröszakoskodok vele? minthogy szépen mindent elmagyarázzak neki?pont ez a gond,hogy hiába magyarázok neki nem érdekli!!!te tényleg fogyatékos lehetsz ha ezt nem érted...uristen...nagy az isten állatkertje
2015. okt. 26. 18:34
 17/17 anonim válasza:
jól van értem :D
2015. okt. 28. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!