Mit csináljak, ha 1,5 éves gyerekemnek képtelenség megmosni a fogát, mert nem hajlandó kinyitni a száját?
utolsó válaszoló:ezt a kérdést pont miattad tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Látod ez a véleménye az embereknek rólad.Szánalmas vagy.
jól van gratulálok. :D szerintem kettőnk közül te vagy a nagyobb "szerencsétlen" ha még arra se vagy képes hogy megértesd a gyerekeddel, hogy mossa meg a fogát (vagy hogy hagyja, hogy megmossátok együtt). egyébként ha téged is lefognának ordítanál hidd el. és ez már a rossz nevelés következménye, hogy azt se tudod megbeszélni vele, hogy megmosd a fogát és ilyeneket csinálsz vele, hogy lefogod az sem fog segíteni de hát ilyenkor már nem tudsz mást gondolom.
amúgy meg az is téged minősít, hogy írsz egy pocskondiázó kérdést rólam. elgondolkodnék ki is a szánalmas!
te vagy az értelmi fogyatékos, beleírtam.. normális esetben letudnál ülni vele elmagyarázni neki hogy meg kell mosni mert különben elromlik a foga..
de mivel nem ért a szóból így fogdoshatod le meg hasonló módszerekkel kell kifeszegetned a száját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!