Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan, hogy 1-1.5 kilóval...

Van olyan, hogy 1-1.5 kilóval kevesebb a 6 évesem de ugyanakkor jó kedélyű?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Csak szerintem értelmetlen ez a kérdés?
2015. okt. 13. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi az értelmetlen benne ?
2015. okt. 13. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Minél kevesebb? Az átlagnál vagy fogyott mondjuk az elmúlt fél évben? Ezért írta az első, hogy értelmetlen a kérdés, mert nem derül ez ki.
2015. okt. 13. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk 3 hete ..
2015. okt. 13. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehát 3 hét alatt fogyott igaz? Lehet kevesebbet evett. Vagy beteg volt. Esetleg nőtt. Vagy nagywc után lett mérve. Szerintem várj még pár hetet és ismét mrd neg. Ha nem hízik, akkor kérdezd meg a gyermekorvost.
2015. okt. 13. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd, az én gyerekem is a kimondottan sovány, majdhogynem alultaplalt kategóriába tartozott. A doki mindig azt mondta, ha nem beteges, nem fáradékony és kap enni, tehát nincs éheztetve, akkor nincs gond.
2015. okt. 13. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Most visszagondolva amióta az óvodákban a diétás ételeket szállítják ..mondván ,hogy az egészséges ..
2015. okt. 13. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Előtte milyen súlyban volt? Milyen magas?

Jellemző volt nálunk is kisiskolás korban, hogy a lányom a nyári szünetben, az otthoni - fogára való ételeknek, fagyinak, sütiknek köszönhetően egy kicsit magára szedett, év közben pedig leadta.

2015. okt. 14. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!