Miért néz levegőnek a 13 hónapos fiam? Bővebben lent.
A nagyszülőknél töltöttük ezt a hosszú hétvégét, és a fiam - nem túlzok - észre se vette, hogy én is ott vagyok! Erre még mondhatnánk, hogy én vagyok vele egész nap, nyilván érdekesebb az új társaság, DE! Egyfolytában az apját hívta, és csimpaszkodott rá, csak úgy tépte a pulóverét. Amint az apja kiment a szobából, máris sírt, és kapálózott utána. Próbáltam átvenni, hogy megnyugtassam, mégiscsak az anyja vagyok, de csak sírt tovább, és tolt el, mintha nem is ismerne. Ez azon túl, hogy rosszul esik, rém ciki a család felé, mit gondolnak, hogy bánok én itthon a gyerekkel!?
Tudja valaki, mit állhat az ilyen viselkedés hátterében? Nagyon köszi!
Örülj neki:) Próbálj addig pihenni, ha úgyis te vagy vele egész nap. Én ilyenkor ezt teszem és örülök, hogy örül az apjának.
Én vagyok vele egész nap, még soha senki nem vigyázott rá, persze, hogy örül, hogyha az apja egész máshogy játszik vele-olyan pasisan pörgeti, szaladgál vele a hátán..... Én ezeket fizikailag sem bírnám.
14 hónapos kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!