Pink és frozen mindenhol?
Figyelt kérdés
4 éves kislányom CSAK rózsaszin es frozenes ruhakat hajlando felvenni.A szobajanak a fala is rozsaszin jegvarazsos matricaval.Egy eve van ez nala,de tenyleg annyira nen vesz mas szinut hogy az valami hihetetlen.Persze nem akarom eroltetni de annyi cuki csajos nem pink ruha van es nem tudom raadni egyszeruen.Tobbszor volt mar hogy kikeszitettem a ruhajat es teljesen masban jelent meg mert nem volt benne ez vagy az.Most szombaton mentunk oszre cipot venni neki,ki is neztem ezt a cuki bakancsot [link] hat nem ezt vettuk mert "nem stimmelt",vegul ez lett a "kivalasztott" [link] mert legalabb nem csupa pink.A nagymamatol mar kapott jegvarazsos kabatot es csizmat is ugyhogy mar tenyleg mindene az a bugyitol kezdve az agynemuig.Nincs bajom ezzel,de azert szeretnem mar ha mast is felvenne es nen csak egy pink Elza lenne mindig a szememben.Es most ne mondjatok,hogy nem vagyok eleg hatarozott.Volt mar olyan hogy momdtam neki hogy ha nem veszi fel a piros pulcsit a szoknyaval akkor johet meztelenul es elindult puceran ki az utcara.Nyilvan nen engedtem ugy ki mert nekem lett volna kellemetlen.Maskor pl. indultunk volna de szurke leggingset adtam es at akartam venni,de nem volt ido,elotte epp festettunk es fogta a az ecsetet es egy rozsaszin foltott a cicanadragra kent,hat nem oltoztettem at,es idefes is voltam bar most mar nevetek rajta.Nalatok is van vmi oriasi nagymania?2015. okt. 11. 22:25
1/5 A kérdező kommentje:
Aa bocsi a sok hibaert,javitom
Mert legalabb nem csupa pink...-DE legalabb nem ...,nen-nem,szurke leggingset adtam es at akartam venni...-a kislanyom akarta atvenni,nagymania-nagy mania :/
2015. okt. 11. 22:30
2/5 anonim válasza:
Habár se szülő, se 4-éves nem vagyok, valahogy átérzem a helyzetet. Nyáron, amikor Balatonon voltam, nem vicc, minden 2. kislányon volt valami ami a Jégvarázzsal kapcsolatos. A gyerekek szeretik ezt a mesét, mert aranyos és szépek a figurák, meg persze, hercegnőkről szól. Még nekem is tetszett :D. Ne félj, az ő korában ez teljesen normális, nemsokára kinövi. :)
16/L
3/5 anonim válasza:
Te veted meg ezt sok frozent ,ha csak 1-2 vetél volna ,nem lenél gondban ,most már csak azt teheted hogy semmi ilyet nem veszel ,azt vedd amit te gondolsz ő meg majd beletörödik te vagy az anya ,nálunk minden féle mintáju van baglyos ,miniegeres,pillangos ,katicás .
4/5 anonim válasza:
Szerintem az ilyen szeszélyeknek nyugodtan engedhetsz. Ezt szereti, ez a mánia. 4 éves unokahúgomnál is dúl ez a Frozen-láz, nincs ebben semmi extra. Miért ne szólhatna bele ő már ilyenekbe. Ez nem a kell-e sapka vagy nem esete.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is állandóan Elzásat játszanak a húgával. A 6 évesem Elza a 3 évesem Anna. Már ő is totál képben van, látták vagy hússzor a mesét. De szerencsére ruhában nálunk nincs ilyen mánia, ha valami már rózsaszín rajta, akkor rendben van.Szerencsére a pici még nem ilyen, bár mostanában ő is csak szoknyában hajlandó lenni hétvégén is, mert a nadrág az fiús. De ma pl. a kicsi barnában meg pirosban ment oviba, tök cuki volt. Szerintem hagyd, majd kinövi, iskolában már ciki lesz a mesefigurás cucc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!