Ki ez a Jack nevezetű figura, akit újabban mindenhol együtt ábrázolnak a Jégvarázs Elsájával?
Aki látta a filmet, tudja, hogy a két főszereplő lány közül ugyebár csak az egyiknek, Annának van a történetben szerelme, a másik karakternél, Elsánál ez fel sem merül, és ez így van jól, nem kell minden film végén mindenkinek szerelembe és házasságba esnie... Nekem tényleg semmi hiányérzetem nem volt a sztorival kapcsolatban, örültem, hogy nem a megszokott, nekem nagyon tetszett... De úgy veszem észre, hogy ezzel nem mindenki van így, mert újabban mindenhol az Elsa-Jack párosítással találkozom. Rengeteg helyen, egymástól független emberek képein, videóösszeállításán látni, hogy Jack és Elsa így meg úgy, love, stb.
Nekem ez új, mi ez az egész, ki ez az újabb szereplő, és miért beszél mindenki róluk? Eddig még csak én nem hallottam ezt? Ez egy újonnan megálmodott és megalkotott szereplő vagy esetleg egy másik meséből "lenyúlták" a rajongók, hogy összeboronálják/összevágták a Jégvarázs sztárjával, hogy ő se maradjon "egyedül"?:D A különböző összeillesztések egyébként nagyon hitelesek, nem is tudom hogy csinálják... Vagy talán ez már a Jégvarázs folytatása, esetleg hivatalos kiegészítése? Egy kis bónusz, egy kis plusz a Disney filmkészítők részéről? Egyszerűen nem tudom eldönteni... Aki tudja, kikről beszélek, kérem magyarázza el:D
Jack Frost(magyar fordításban Dér Jankó) az Öt legenda c. animációs mese főszereplője és Elzához hasonlóan ő is tudja irányítani a jeget meg a havat.
Amúgy teljesen egyetértek veled.Azt imádom a Jégvarázsban,hogy két testvérről szól,és a szerelem szitu csak egy mellékszálban.Elza karaktere azért nagyon jó,mert megmutatja a világnak,hogy igenis vannak olyan nők a földön,akiknek nincs szükségük férfira.
Szerencsétlen Disney-t meg lassan sajnálom.Ha összehozták volna valakivel Elzát akkor az lett volna a bajuk.Akkor most mit csináljanak,hogy mindenkinek jó legyen?Ez van tessék elfogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!