Akrobatikus rock n roll-al kapcsolatos tapasztaltok? 7 éves a lányom.
Kifejezetten jó mozgású, jó ritmusérzékű, zenét-táncot nagyon kedvelő gyerek, vékony alkatú de szívós, közepes testmagassággal - csak az állóképessége nem túl jó.
Az edző tapasztalt és jó nevű, csak jókat hallottam ismerőskörben róla, nem egy ízületgyilkos hozzáállású, inkább átmozgatásra megy ez a foglalkozás, nem versenyistálló (ez itt lenne a suliban, heti 2x 1 óra. A versenyzőknek külön van edzés, máskor, és heti 3x, innen válogatja be akivel komolyabban lehet foglalkozni)
Sógornőm és a férje is akrobatikus rock n rollt tanít gyerekeknek. A kis keresztlányunk meg "kötelezően" táncol anyukánál.
Mi lenne a konkrét kérdésed?
Szerintem ameddig a kslányod élvezi és szívesen megy, csinálja ugráljon, játszon, mozogjon a gyerekekkel. A 2x1 óra nem is sok, kellemesen vállalható.
Igen, az volt a kérdésem célja, hogy kinek vált/nem vált be, miért stb, és hogy ajánlható-e ilyen adottságú gyereknek mint a lánykám.
Az élvezetes mozgás lenne a célom elsődlegesen, illetve, hogy legyen egy mozgásos "hobbija". Nem vagyunk lusta család, rendszeresen bicajozunk, néha kocogni is eljön velem, sokat kirándulunk, meleg időben úszni járunk stb, tehát a sport valamilyen szinten az életünk része. De szeretnék valami állandót ami jót is tesz neki. :)
Remélem tetszeni fog neki, mert nem igazán van más lehetőség itt a környékünkön, amit 1:meg is tudok fizetni 2: érdemben kilogisztikázható családi szinten (messzire nem tudom elhordani és az időbeliség is nehéz a munkaidőm miatt) 3 :"értelmes", neki való sportnak tűnik, tehát ami ad egyfajta jó mozgásalapot a későbbiekhez, ami nem terheli túl és amit élvezhet is. van foci is, de nem érdekli :)
neked is köszönöm.
tegnap kipróbálta, nagyon igyekezett, de ugye a többieknek már van egy nagyjábóli koerográfia és zavarta ,hogy ő nem tudja mi után mi jön, kapkodott stb. igyekeztem megnyugtatni, hogy hamar belejön majd ő is.
a játékokat élvezte, meg mozdulat alapozás is volt (gondolom valami új elem begyakorlása amit később betesznek a táncba) és az jól ment neki. nagyon örült, mert az edző megdicsérte, hogy milyen gyönyörű kiállása van, milyen szépen tartja magát, és hogy a többiek is nézzék meg milyen ügyesen kapkodja fel a térdét stb. volt sikerélménye is.
összességében élvezte (bár nagyon elfáradt), azt mondta szeretne járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!