Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Play-dooh vagy rick-rock...

Play-dooh vagy rick-rock (auchan) gyurmát vegyek inkább? Esetleg van most valamelyik akciósan?

Figyelt kérdés
Annyival jobb a play-dooh, amennyivel többe kerül?
2012. szept. 25. 15:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem. simán vedd a gagyit :)
2012. szept. 25. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
amúgy csinálhatsz otthon is, van recept hozzá a neten.
2012. szept. 25. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
szerintem is csinálj házilag. Megpróbáljam bemásolni a linket hozzá?
2012. szept. 25. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:
2012. szept. 25. 15:45
 5/14 A kérdező kommentje:

megköszönném a linket, vagy a receptet is!

De szülinapra lenne ajándékba, így azért csak nem adhatok egy tál gyurmát a gyerkőcnek :D gondoltam vennék valami készletet formákkal, stb, aztán ha esetleg kiszáradna, vagy nem elég, akkor következő körben otthon elkészíthetőt csinálnék...

2012. szept. 25. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:

annyival jobb igen. puha,jó illatú és nem szárad ki. mi már több félét próbáltunk de aztán ez vált be. nem kell sokat venni,pár színt,esetleg egy jó kis készletet amiben vannak formák,kinyomók,mert azt még jobban szeretik a gyerekek.

gagyit is vehetsz persze,de kiszárad,elporlad,megkeményedik,dobálhatod ki vagyis hosszú távon a jó minőségű éri meg

2012. szept. 25. 15:48
 7/14 A kérdező kommentje:

play-doh: rick-rock 1:1 :D

Esetleg most valahol play-doh akció?

2012. szept. 25. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekunk play-dooh van. Februarban kapta a kisfiam a masodik szulinapjara es meg mindig nem szaradt ki. Igaz nem jatszik vele naponta de hetente egyszer biztos kiszedegeti es kinyujtaja meg formakat vag ki belolle aztan visszapakolja. Tenleg jo az illata. Osszehasonlitasi alapom nincs igy nem irom, hogy a tobbi nem jo de a play-dooh nekunk nagyon bevallt.
2012. szept. 25. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
nálunk a play dooh hamarabb kiszáradt mint a gagyi. szétporladt, dobtam a kukába. ami most van a fiamnak, playgo névre hallgat, komolyan mondom 10szer jobb.
2012. szept. 25. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:

:))) utánanéztem, ez a playgo nem is gagyi cucc, a 4 tégely több mint 500 ft-tal olcsóbb mint a play doh. illatos, és mondom, messze veri nálunk az eredetit.

[link]

2012. szept. 25. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!