Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodás gyermeked milyen...

Óvodás gyermeked milyen mínőségű ruhában van az óvodában és milyenben mentek oda?

Figyelt kérdés

Nálunk megmondták az elején, hogy olyan ruhát adjunk rá, amit nem sajnálunk. Van sok családból kapott használt gyerekruhánk, de ahogy látom minden ruhadarabnak van valami hibája - bolyhos, térdénél szakadás, gumirésze kinyúlott, felsőrész ujjánál foltos....

Ciki ilyenben "járatni" a gyereket óvodába? Néhánynál tudok javítást eszközölni, de mindegyiknél nem lehet.

2015. szept. 29. 13:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aba megy az oviba amibe bent is lesz ,szakadt,kinyult,bolyhosba nem járatom ,és nem járatnám .

Csak normális állapotu ruhákba járatom .

2015. szept. 29. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindég uj melegíto nadrágot, polot és rovidujut vásárolok neki. Azért a Lidlben eleg olcson hozzá lehet jutni ezekhez. Minden nap más ruhát adok rá (2 nap nincs ugyan abban). Nálunk sokan oltoztetik reggel át a gyereket. Az a nadrágja ott van hagyva az oviba és reggelente ráadják. Csak azt nem tudom, h mikor viszik haza kimosni, mert mindég én megyek utoljára a gyerekért (munkából) és azok a nadrágok mindég ott vannak feltéve még pénteken is. Nekem reggel nincs idom az oltoztetésre (télen bélelt nadrában megy, ugyhogy azt kénytelen vagyok lecserélni). Bolyhos, szakadt ruhában soha sem vinném a gyerekek. Egyszer egy olyan bugyit húztak a gyerekre oviban (ossze cserélték az ovonok a gyerekek táskáját), hogy személy szerint kisulne a szemem, ha ilyen bugyit adnák a gyerekre.
2015. okt. 2. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:

A legtöbb ruháját a Lidl-ben vásároljuk, azokban jár oviba. Ott azonban mindig átöltöztetem, mert melegítőben mégiscsak kényelmesebb neki játszani. És ha koszos lesz a ruhája, akkor is tiszta ruhában hozom haza.

Amíg jó idők voltak és nem volt letakarva a homokozó az oviban, az én lányom ott töltötte a délelőttjeit.

Ha cserélhető gumis a dereka, akkor cseréld ki, de ha bevarrt gumis, akkor ne add rá, mert nem kényelmes nekik, ha lecsúszik a nadrág dereka. Egy kis bolyhosodás szerintem belefér, a szakadásra pedig szerintem is ehetsz foltot. :) De ezeket én csak oviban adnám rá, oviba járósnak csak újat.

2015. okt. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!