2,5 éves kislányomnak vérzik a popoja. Mitől? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kislányomnak tegnap volt egy kemèny szèklete ma ismèt láttam hogy vèrzik a popoja (nem nagyon ) lehet aranyèr?mit csináljak?2015. szept. 28. 17:35
1/5 anonim válasza:
nem, kirepedt valószínűleg. kenegesd hámosítóval, figyelj oda, hogy pár napig laza legyen a széklete, hogy be tudjon gyógyulni
2/5 anonim válasza:
Mondjuk orvos? De komolyan, vidd orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes bármivel kísérletezgetni vagy várni "hátha jobb lesz" menjetek orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Most komolyan, csak nekem volt hasonló problémám terhesen? Élénk piros vér? Ha igen, több, mint valószínű, hogy megrepedt a kemény széklettől... Alapos törlés, hámosítás, és lazább széklet elérése a lényeg. Gyorsan gyógyuló terület.
5/5 anonim válasza:
Repedés miatt volt,ha élénk piros akkor az a kemény széklet miatt van. Ilyenkor ne használt wc papaírt,mert még rosszabb utána neki vagy popsitörlő vagy zuhanyzás. Kamillás fürcsi utána meg még 1-2 napig és helyre fog jönni. Nekem anno még azt mondta egy sebész orvos,hogy ha a székletnek az eleje fekete véres,attól se kell félni,mert a berepedezés miatt az elején lehet alvadt vér. Fogyasszon rostban gazdag ételt/ital és helyre fog jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!