1 év körüli gyereket ti egyedül hagytok a szobában amíg pl. főztök?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 11:33
11/19 anonim válasza:
Otthagynám, de jön utánam. Szabadon kószálhat az egész lakásban.
12/19 anonim válasza:
A konyha mellett van a szobaja, ha olyan kedve van, játszhat benn, a butorok rögzítve vannak, a kanapéról le tud mászni, ha meg elunja magat, kijön utánam. Akkor nem szoktam hagyni mászkálni, ha a sütőben készítek valamit, akkor beultetem az etetoszekbe, es adok valami babralnivalot a kezébe.
13/19 anonim válasza:
Simán.
Egyrészt sosem volt bútorra mászós, meg veszélyes magára.
Másrészt képes néha fél-1 órát elautózgatni egyedül a szobájában.
Pár percenként ránéztem, amikor meg elunta magát, úgyis jött hozzám.
14/19 anonim válasza:
Nálunk egyben van a konyhával a nappali, így nagyon kényelmesen lehet főzni, meg rápillantani is :)
15/19 anonim válasza:
Nem. Az enyémek már nagyon aktívak voltak ebben a korban és a konyha a földszinten, a szobák az emeleten vannak. Ha más lenne a beosztás és tuti gyerekbiztos a szoba, vagy rálátok, vagy ki tud jönni hozzám, akkor lehetne róla szó. Én járókába raktam, ha nem volt más lehetőség, vagy beültettem a babkocsiba/etetőszékbe és kivittem a konyhába.
16/19 anonim válasza:
1 éves kislányomat reggel lerakom a földre és vagy jön utánam, vagy marad a mi szobánkban, bemegy a fiam szobájába, folyamatosan figyelem a hangokat, zajokat, 5-10 percenként ránézek. Nálunk minden gyerekbiztos, nincs apró tárgy, bármi amit letudna rántani stb... szóval igen, egyedül hagyom amíg csinálom a dolgom de folyamatosan szemmel tartom.
17/19 Mumusan válasza:
Én a hordozóba a hátamra kötöttem, és főztem :)
18/19 A kérdező kommentje:
17-es nyugis gyereked lehet :).. az én fiam biztos nem lenne nyugodtan a hátamon amíg főzőcskézek... a játék meg a rohangálás fontosabb :D..
2015. nov. 2. 12:46
19/19 anonim válasza:
Persze. Nincs elöl olyasmi, ami veszélyes rá nézve, vagy amiben kárt tudna tenni, és a lakás amúgy sem olyan hű de nagy. Kivitelezhetetlen lenne viszont, hogy a konyhában ott sertepertéljen körülöttem az egyéves gyerek főzés közben, mert a konyha kicsi, meg amúgy is, miért akarna ottmaradni? Közlekedik ide-oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!