Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis gyermekeidet mikor...

Ovis gyermekeidet mikor fürdeted, altatod és mikor alszik el ténylegesen este?

Figyelt kérdés
Nálunk 7-kor van fürdés, általában játszanak egyet a kádban fél 8-ig. Aztán már 8 lesz, mire ágyba kerülnek fogatmosva pizsiben, akkor mese kb. fél óra és kezdődik az altatás. A nagylány fél perc alatt elalszik, de a pici sokszor csak negyed 10-re, addig simizni kell a lábát. Addigra már én is hulla fáradt meg türelmetlen vagyok, mert minden nap fél 6-kor kelek. Praktikák, javaslatok, hogy ne ilyen későn aludjon el?
2015. szept. 18. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én már az óvónőkkel is összevesztem, hogy a lassan 6 éves gyerekeknek miért kell délután aludni. Hétvégén sosem alszik már délután, és akkor 8 óra körül le tudom fektetni és elalszik.

Hétköznapokon, amikor az oviban alszik 1,5-2 órát, akkor este 8-kor még olyan friss, mintha most cseréltek volna benne Duracell elemet...

2015. szept. 23. 15:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát mert nekik így könnyebb. De szerintem is lassan már arra kéne szoktatni őket, hogy nincs alvás ebéd után.
2015. szept. 24. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, hanem mert a gyerekek nem egyformák, nagyon sokan bizony alszanak még hatévesen, pláne aki reggel korán kell keljen. Úgy meg nyilván nem lehet aludni, ha a fele gyerek játszik, a másikat meg lefektetik, plusz ha az egyik nem fekszik le, akkor a másik se akar, és estére élő halott lesz. Semmi bajuk nem lesz, ha ledőlnek pihenni.
2015. szept. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!