Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennétek ugy dolgozni két...

Mennétek ugy dolgozni két kisgyerek mellet (4 és 6 évesek), hogy anyagilag nem kellene menni, mert a párotok keres annyit, hogy megvan igyis mindenetek?

Figyelt kérdés

gondolok itt arra, ha beteg a gyerek te vagy vele, nem a mama(munkahely nem enged el). tudnád hozni-vinni öket, házimunkát kényelmesen megcsinálni.

mennétek dolgozni vagy maradnátok otthon?

2015. szept. 10. 14:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
18:38 nak, igen, az lenne a megoldás, de ugy gondolom, létezik egyáltalán olyan,? esetleg mire gondoltok?
2015. szept. 10. 18:42
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
Én pl. kereskedelemben dolgozom nagyáruházban. Nem mondom, hogy sokat fizet, de lehet részmunkaidőben is csinálni (ami jelentheti azt, hogy heti minden nap pár óra, meg azt is, hogy heti 2-3 nap 8-9 óra, kinek mi jön be) és ha beteg a gyerek akkor nyugodtan (nyugodtabban) maradhatok otthon, mert nem áll meg a cégnél az élet nélkülem. Pici gyerekek mellett ez fontos szempont.
2015. szept. 10. 18:57
 23/26 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon nehéz ez a kérdés. 4 gyerekem van a férjemnek 6 számjegyű fizetése. Akáhova mennek, ennek csak töredékét vinném haza. Ha a gyerekek betegek, csak magamra számithatok, másra nem. Mivel a kicsik sürűn betegek többe kerülne a babysitter mint a fizetesem. Sokat vagyunk külföldön, amit szabadsággal sem bírnék.DE hiányzik a felnőtt tásaság, az értelmes beszélgetesek, a normális munka. A régi közeg, hogy ujra ertékesnek érezzem a létezésem, hogy kreativitásomat értekeljek, hogy ne csak egy anya legyek..szóval én itthon maradtam, mert nekem nem ment a kettő együtt.
2015. szept. 10. 21:22
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mennék egy darabig és nem is mentem az 1. gyerek után. Nekünk mondjuk más a helyzet, mert a saját cégnél vagyok alkalmazott, de azért ha kellett, mentem. Jön a tesó, most megint nem megyek egy darabi és úgy tervezem, nekem a gyerekeim fontosak annyira, h megteszek minden, h velük is foglalkozzak majd eleget. Szóval majd ha már akkorák lesznek, h nem kell velük tanulni, visszamegyek, de addig itthon is rengeteg a munkám. Én nem mennék, csak azért, mert mások mit szólnak. Mert gondolom ez is zavar. Én egy nem egy karrierista nő vagyok, fontosabb a család és, h meg legyen itthon a kényelem. Látom máshol, h ugyanezt megtehetnék, de nem teszik, az anyuka is szétdolgozza magát, este 6kor már hullafáradt, a házuk romokban. Hazaesik a gyerekekkel egyszerre és kezdi a házimunkát, amennyire futja, gyerekekkel meg apa foglalkozik. Hát nekem nem egy ideális család. Mindkét gyerek problémás. A szülők házassága szintén romokban...
2015. szept. 11. 09:30
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

Én nem dolgoznék ha nagyon sokat keresne a férjem, és azzal is gond lenne hogy kire bízzuk a gyerekeket ha betegek.

Legalábbis amíg viszonylag kicsik a gyerekek. MOndjuk ehhez az is hozzátartozik hogy az én munkám elég stresszes volt, a kollégák is katasztrofálisak voltak, stresszmentesebb lenne otthon lenni és mindennel időben végezni.

2015. szept. 11. 10:34
 26/26 anonim ***** válasza:
30%
Ha betegek a gyerekek, igen, legfőképp az anyjuk kell nekik. De ha ilyen jól álltok, miért nem merül fel a bébiszitter lehetősége?
2015. szept. 11. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!