Mennétek ugy dolgozni két kisgyerek mellet (4 és 6 évesek), hogy anyagilag nem kellene menni, mert a párotok keres annyit, hogy megvan igyis mindenetek?
gondolok itt arra, ha beteg a gyerek te vagy vele, nem a mama(munkahely nem enged el). tudnád hozni-vinni öket, házimunkát kényelmesen megcsinálni.
mennétek dolgozni vagy maradnátok otthon?
Én mennék, illetve dolgozom most is. Nekem sem feltétlen kellene de bennem mindig is volt bizonyítási vágy úgymond...a férjem karriere, vagy az ő általa keresett pénz engem nem motivál.
10 hónapos volt a lányom, mikor visszamentem, most várjuk a kistesót vele abba sem hagyom a munkám, mára már sajátomban dolgozom.
Ha úgy lennék mint te, akkor keresnék rugalmasabbat, de akkor sem lennék otthon, az h a férjem mennyit keres neki meg pillanatnyilag nekünk jó, de mi van ha vele történik valalmi vagy elválunk vagy bármi...akkor visszanézhetek arra, h de jo ott voltam ha lázas? .....
Szerintem.. de ismétlem ez csak az én belső indíttatásom.
köszönöm szépen a sok hasznos választ!a 14:44 és 14:46 köszönöm, elég hasznos választ adott!
olvasom tovább a többiek válaszát is.
Mennék, mert jó lenne a változatosság. Három éve bébiszittelek, és már beleőrülök. Szeretem a "gondozottakat", de nagyon hiányzik, hogy beszélgethessek valakivel, aki nem 3 alatti.
Remélem, összejön a másik meló, és itt hagyhatom végre, mert belebolondulok.
Én semmiképpen sem tudnék itthon "ülni", még akkor sem, ha néha a fél karomat is odaadnám egy kis szabadidőért :)
Egyetértek azzal a válaszolóval, hogy keress egy olyan részmunkaidős állást, ami lazább, vagyis a gyerekek esetleges betegsége esetén otthon tudnál velük maradni.
15:52 nek is, nagyon hasznos, elfogadható választ adtál. jo olvasni amiket irtok, egy erösités bennem, hogy mi is a jobb. amugy jelenleg dolgozom, és azt csinálom, amit szeretek, igaz elég kevés pénzért,de nem teher bemenni, és két kisgyerek mellett a m.idö elég jo, mert a délutánok, a hétvégék, és a nyári szünet 2 és fél honap) velük vagyok.
csak az a negativum, hogy nem megoldott az eljövetel, ha betegek, mert nincs olyankor aki a helyettem beálljon.ezért javasolta a férjem, hogy maradjak inkább otthon, és rendezzem a gyerekeket,legyek otthon, és persze attol nem bezárva,hogy nem mehetnék el sehová.icsit kötetlenebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!