Megfazas eseten, ki mit szokott a gyereke furdovizebe rakni, vagy mit lehet egyaltalan tenni egy masfel eves korunak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 14:22
1/2 anonim válasza:
SZia!
Én a fürdővizébe semmit se tettem, hanem fürdés után kentem be a hátát BabyLuuf balzsammal. Gyógyszertárban, de a DM-ben is kapható (1 éves kortól adható). Nekünk nagyon bevált!
22 hós kislány anyukája
2/2 anonim válasza:
Herbamedicus Krauter Kurbad Eukalyptus (a DM-ben szoktuk venni, de már több helyen láttam)Ez egy gyógynövényes habfürdő, nálunk ez bevált.Ha még csak kezdődő a megfázás egy jó meleg fürdő ezzel a habfürdővel és másnapra semmi baja a gyereknek. Ha már beteg a gyerek akkor pár napig eltart amig meggyógyul, de nagyon sokat segít. A kislányomnál 6 hónapos kora óta ezt használjuk, de nem csak babáknak felnőtteknél is hatásos. Nagyon ajánlom,mert csodákra képes és nem kerül egy vagyonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!