Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti erőszakkal ott altatnátok...

Ti erőszakkal ott altatnátok anyósnál a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Anyosék kitalálták hogy valamelyik hétvégén elviszik a lányunkat hozzájuk és aludjon ott. Úgy gondolták elviszik péntek délután és majd vasárnap este haza. Nem egy városban lakunk.. Ők 40 km-re tőlünk. 3 éves a kislányunk, nem akar menni. Azt mondta nem szeretne nélkülünk ott maradni, sírt is. Anyosék erősödnek hogy akkor is el akarják vinni, és én vagyok a hibás mert minek mondtam hogy mi nem leszünk ott.. Nem tudom azt gondolják olyan buta a gyerek hogy nem fogja észrevenni hogy én meg az apja nem megyünk csak ő. Párom is erősködik hogy menjen csak, legalább szokja. A kicsi meg nekem mondja hogy ugye nem kell elmennie és ott aludnia , minden este sírva fekszik le emiatt, mert az apja is mondogatja neki hogy a mamàéknàl fog aludni.

Szerintetek rosszul teszem hogy nem engedem így hogy nem akar menni?

2015. szept. 6. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Nekem 3,5 évesen van. Nekem sem akar Sehol aludni. Csak velünk ha máshol kell. Pedig lesz 2hét múlva egy lagzi. Olyan jo lett volna ha a tesommal esetleg elmarad. Kicsit ki tudtam volna rúgni a hámból én is. De esélytelen. Ő sem akar hallani sem rola.
2015. szept. 6. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy ilyen anyósban nem bíznék, nem szólna, ha rosszul érzené magát a gyerek, akár 3 napig bőg, akkor is azt mondaná, hogy milyen szuper volt.
2015. szept. 6. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Eszembe sem jutna.
2015. szept. 6. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Meg sem fordulna a fejemben. Semmi pénzért.
2015. szept. 6. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

" anyósnál "

Nem esetleg nagymamánál vagy valami? Képzelem milyen lehet a viszonyotok...

2015. szept. 7. 00:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért biztos érzi, hogy ott nem jó neki, miért kell erőltetni? Nagyot csalódna benned ha ott hagynád napokra. Nem értem a kérdést sem.
2015. szept. 7. 05:30
 17/17 anonim ***** válasza:
12. Sajnos az enyém dettó ilyen
2023. aug. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!