Cumi mizeria. Hogyan szoktassam le?
Szerintem ez teljesen gyerekfüggő, mit "tehetsz" meg.:
Több lehetőség is van: egyszerűen elveszed, hogy nincs többé, és 2- nyűgös nap után beletörődik. Azért untam meg a cumit, mert éjjel 5-6* felkelt, hogy kiesett a szájából, és nem találja. Persze meg sem próbálta megkeresni. És olyan fáradt voltam, mint az első időkben.
Nálunk az vált be, hogy amikor eldöntöttem, hogy nem szeretném , hogy cumizzon, csak és kizárólag alváshoz kapta meg, bár ő nem is hisztizett érte nagyon, és kisebb volt, 11 hónapos. Ez így ment 1 hónapig, és egy hónap után már alváshoz sem.
Azt gondolom, hogy egyre nehezebb lesz, és egyre inkább fog érte hisztizni.
Neked kell eldönteni, akarod-e vagy sem, van , akit nem zavar hogy cumizik, és hagyja 3-4 éves koráig is.
Ha úgy döntesz, akkor próbáld ki, nálatok mi válik be.
Nem tudom segít-e, de nálunk a köv. volt:
igaz, már 2 éves volt, és elegem lett a cumiból. Már ő sem igazán igényelte, inkább csak játszott vele.
Éppen jött a húsvét, és odaadtuk a nyuszinak. Csináltunk egy kis fészket a lakásban, ahova beletettük a cumikat. Mondtam neki, hogy a nyuszi elviszi kicsi babáknak és hoz helyette csokit neked. Ez hatott, lelkesen várta és örült a csokinak.
Persze tarcsiba eltettem egy párat a fiók mélyére, ha nagy gáz lenne utánna. De szépen elhagyta és csak pár napig volt téma utánna.
mi is a nyuszira várunk...a cumisuveget már elvitte a mikulás (20 honapos volt a fiam"), o már megértette, 1 hétig komolyan siratta, de azota semmi gond.
a cumit mi alváshoz használtuk csak, majd a bolcsiben rászokott, így nyugtatta magát, mi meg hagytuk. ahogy feloldodott és megszokta, elhagyta maga, csak alszik vele. ITTHON. a bolcsiben anélkul!!!! és itthon már akkor is keresi, ha csak fáradt estére...ugyhogy várjuk a nyuszit, hogy elvigye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!