Anyukák, akik 2-3 éves korig is szoptatnak, én nem értem, nektek nem fáj, amikor a gyerek fogaival tépi a melleiteket, hogy birjátok ezt ki ennyi ideig?
Figyelt kérdés
Nekem másfél éves a gyerekem,még nagyon sokat akar szopizni,de egyszerüen számomra már elviselhetetlen,nem értem,ezt hogy lehet elviselni.Ha nem is tépi.nyilván a fogai hozzáérnek a melledhez.2015. szept. 1. 13:15
1/25 anonim válasza:
én sem értem.. meg azt, hogy minek kell egy ennyi idős gyereket szoptatni már?
2/25 A kérdező kommentje:
hidd el 1-es ilyenkor már nem poénból szoptatnak az anyák.az én gyerekem 1,5 éves és addig üti a mellemet amig nem kap.Ha kell földhöz veri magát.És éjjel órákig visitana ha nem kapna.Ezt csak az érti akinek ilyen a gyereke.Itt a hozzábujás a lényeg nekik nem a tej.
2015. szept. 1. 13:18
3/25 anonim válasza:
Én sem értem, addig szoptattam amíg nem jött ki a foga 10 hònapos koràig, akkor màr ment nem is igényelte tovàbb.
Szóval kivàncsi vagyok én is.
4/25 anonim válasza:
Nekem csak mensi elott erzekeny a mellem,amugy szerintem mar hozzaszokott.Mondjuk en mar 4, 5 eve szoptatok kb fel ev kihagyassal.
5/25 anonim válasza:
1es vagyok: van gyermekem, a nagy 2 éves, a pici 1 hós :) De akkor ezek szerint szerencsém volt a leválasztással, nem nagyon viselte meg. :D kitartást neked! :(
6/25 anonim válasza:
Uccsò vagyok, ha nem etetésről van szò akkor én ezt biztos nem hagynàm, màsfél évesen csak- csak, de 3?
Kérdező, az nem működik,hogy ilyenkor csak odabújik hozzàd? Esetkeg pohàrból/ cumisüvegből adsz neki tejpépet? Sajnos többel segìteni nem tudok mert semmi ilyesmi nem volt nàlunk, de a hisztiknél ez beszokott jönni.
8/25 anonim válasza:
1es , egyreszt igen, szerencsed volt..masreszt a kerdes arra iranyult, hogy akik szoptatnak,hogy viselik,nem pedig arra, hogy miert csinaljak.. Szamomra van ertelme, hogy szoptatom a masfel evest es azt hiszem amig en nem kerdojelezem meg, hogy te miert valasztottad el 10 honaposan, addig toled sem jogos azt megkerdojelezni hogy mas meddig latja jonak...
9/25 anonim válasza:
Én ilyenkor nem értem, hogy a gyerek neveli az anyát vagy az anya a gyereket.
10/25 A kérdező kommentje:
ok 9-es és akkor te mit tennél mikor jönne utánad folyamatosan sirna és tépné a ruhádat le rólad?egész nap igy lennél vele és elnéznéd ?szerintem te ezt el se tudod képzelni.de ezért nem is okollak,mert a te gyereked nem ilyen,fogalmad se lehet róla.
2015. szept. 1. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!