Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol és mennyiért veszel őszi...

Hol és mennyiért veszel őszi cipőt a gyereked/gyerekeidnek? Milyen márka jött be? Fontos, hogy vízálló legyen.

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

D.D. Step béleletlen zárt cipőt veszek neki, valamint van egy szandálcipője ami szintén D.D Step, ez enyhébb őszi napokra egy zoknival tökéletes.

Emellé kap egy sportcipőt, a Nike-nak vannak elvétve hajlékonyabb, kevésbé merev talpú cipőcskéi, egy ilyenre beruházunk váltócipőnek.

Plusz egy gumicsizmát is veszek, ennél fontos, hogy a teteje összehúzható legyen, ne tudjon befolyni a víz felülről sem.

2015. aug. 27. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Miután a fiamnak supinált cipő kell, így cipőboltban veszem a cipőit, darabját ahogy néztem 12-13 ezerért.
2015. aug. 27. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Decathlon-os sportcipő, gumicsizma jelenleg ami a repertoárunkban van, télre Decathlon-os bélelt hótaposó csizmája lesz( ez már tavaly is bevált).2,5 éves, nem tartom fontosnak annyira a 10-15 ezres gyerekbolti cipőket, párszor kerül a lábára (tavaly pl. óvtam, hogy legyen egy normális cipője, ha orvoshoz, stb. megyünk, nem rúgattam vele szét a homokozóba meg kismotorral, szinte kihasználatlanul adtam tovább poton áron).Ja, kertvárosi részen lakunk, itt bőven megy a sározás, nyúzás, inkább több, de olcsóbb cipője van.
2015. aug. 27. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Decathlon, a nagynál már bevált. A kicsinek is most kezd jó lenni a méret. És ugyan a nagy pusztítja a cipőket, de a Decathlonosak megörökölhetők maradtak.
2015. aug. 28. 10:34
 15/19 anonim ***** válasza:

DECATHLON a legjobb és legolcsóbb. 2790 ft egy pár klassz cipő. Biztosan van vízálló is.

Még ha jutna, se adnék 10 ezer forintot egy gyerekcipőért...

2015. aug. 28. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Én adok, mert a gyerekem lábának épsége a tét. Hát, ki hogy gondolja persze...
2015. aug. 28. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Kapott egy gumicsizmát.

Ezen kívül 2 pár Bobbi Shoes cipőt a Deichmann-ból.

2015. aug. 28. 21:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Körülnézünk még :)
2015. aug. 29. 22:04
 19/19 A kérdező kommentje:

A kislányom beleszeretett egy ecco- ba, igaz csak a neten látta, de elfogunk menni felpróbálni, mert ahhoz elég drága, hogy melléfogjunk.

Ecco- val van valami tapasztalat?

2015. aug. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!