Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen őszi cipőt vettél/fogsz...

Milyen őszi cipőt vettél/fogsz venni gyermekednek? (márka, anyagösszetétel, ár, méret, mekkora most a lába. Stb minden érdekel).

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a Nike-t szeretjük, a bőr változatot, mert az esőben is jó. Most nem kaptunk a lábára valót Kipsta-t vettünk a Decathlonban. Árban nagyon jó, és jó minőségű. 35-ös a lába.
2014. aug. 25. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Az 5 évesnek most Artengo tornacipőt vettünk (szintén Decathlon) és van két bakancsa is őszre onnan (28-29-es méret). Van egy bőr félig zárt cipője is, Lasocki Kids, a ccc-ből. A kicsi 2 éves múlt, jelenleg Pedipedben jár, őszre egy Superfit béleletlen bakancs és Pediped csizma várja (22-es méret).
2014. aug. 25. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

A fiamnak most ezeket vettem, még kap majd valószínűleg egy DD steppet is. Júniusban volt 2 éves, 25-ös a lába.

[link]

[link]

2014. aug. 25. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:

2 és fél éves. Több őszi cipőt is kap, mindet más célból, 23-as a lába.

Ilyet homokozni-bölcsizni: [link]

Ilyet sétálgatni, városban nézelődni, utazásokhoz, akárhova:

[link]

Ilyet ha még naposabb idő lesz:

[link]

Nem annyira szoktunk ráparázni különösebben semmire, a férjem orvos, szerinte nem kell extra cipő egészséges lábú gyereknek. Tavaly ősszel is már ugyanilyen szabású cipőket hordott, egy szempont van, bírják a strapát, ezek pedig beváltak.

2014. aug. 25. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Két és fél éves, most 22-es szandált hord, de lassan az már kicsi lesz. 23-as őszi cipőt fogok neki venni (amit tavasszal hordott 22-es, talán 1-2 hétig még jó lesz, de télig biztos nem bírja ki). Anyaga, márkája nem érdekel, max. 4-5 ezerért. Fontos, hogy magasan záródjon és tépőzáras legyen. Színben sötétszürkét gondoltam, aztán majd kiderül mi lesz a felhozatal.
2014. aug. 25. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Két éves a lányom. Pedipedet és elefantent használtunk eddig. Őszre pedipedet kap félcipőből és csizmából is. Már a Grip n go-t. 22-es kell neki őszre- télre.

A liliputi.hu honlapon tudsz nézelődni, ha érdekelne a márka, bár most feltöltés alatt van., nem tudom mikor fejezik be a feltöltést. Én személyesen mentem be és nézegettem katalógust. De szoktam a pedi külföldi honlapról is rendelni, mert min. a rendelés költsége.

2014. aug. 25. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy vastag talpú sportcipőt vettem neki,külön őszi cipőt nem kap,mert tapasztalatom szerint szinte alig tudja kihasználni,a "sportcipős idő" után egyből tél jön,így sportcipő (disney),és két téli csizmája van (super gear) persze ha kellene mégis őszi cipő akkor veszünk,de egyenlőre nem készülök vele.
2014. aug. 25. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg 3,5 éves, és 24-es lába van. A tavaszi cipői jók még, remélem, nem is növi ki. :)

Most ilyenje van:

[link]

Ha kinövi, akkor kap egy ilyesmi Siestát megint, meg mellé az óvodába egy D.D.Stepet. Iylesmit néztem ki:

[link]

Mindenképpen csak bőr cipőt veszek, és olyat, ami fogja a bokáját. Muszáj, mert x térde van, és fontos.

Neki annyi a lényeg, hogy rózsaszín legyen vagy lila. :)

2014. aug. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!