Milyen őszi cipőt vettél/fogsz venni gyermekednek? (márka, anyagösszetétel, ár, méret, mekkora most a lába. Stb minden érdekel).
2 és fél éves. Több őszi cipőt is kap, mindet más célból, 23-as a lába.
Ilyet homokozni-bölcsizni: [link]
Ilyet sétálgatni, városban nézelődni, utazásokhoz, akárhova:
Ilyet ha még naposabb idő lesz:
Nem annyira szoktunk ráparázni különösebben semmire, a férjem orvos, szerinte nem kell extra cipő egészséges lábú gyereknek. Tavaly ősszel is már ugyanilyen szabású cipőket hordott, egy szempont van, bírják a strapát, ezek pedig beváltak.
Két éves a lányom. Pedipedet és elefantent használtunk eddig. Őszre pedipedet kap félcipőből és csizmából is. Már a Grip n go-t. 22-es kell neki őszre- télre.
A liliputi.hu honlapon tudsz nézelődni, ha érdekelne a márka, bár most feltöltés alatt van., nem tudom mikor fejezik be a feltöltést. Én személyesen mentem be és nézegettem katalógust. De szoktam a pedi külföldi honlapról is rendelni, mert min. a rendelés költsége.
Jelenleg 3,5 éves, és 24-es lába van. A tavaszi cipői jók még, remélem, nem is növi ki. :)
Most ilyenje van:
Ha kinövi, akkor kap egy ilyesmi Siestát megint, meg mellé az óvodába egy D.D.Stepet. Iylesmit néztem ki:
Mindenképpen csak bőr cipőt veszek, és olyat, ami fogja a bokáját. Muszáj, mert x térde van, és fontos.
Neki annyi a lényeg, hogy rózsaszín legyen vagy lila. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!