Vállalnátok a harmadik babát? Vagy várnátok vele a helyemben?
Figyelt kérdés
Anyagilag rendezettek a körülmények, a házunk 3 gyereknek is elég nagy, idén kifut az autó hitel is. A családjaink mellettünk állnak, a férjem remek apa, sokat besegít a gyerekek körüli teendőkbe, jó a kapcsolatunk és úgy terveztük, hogy vállalunk még egy babát. 29 éves vagyok. A kisebbik fiam most tölti a 3-at, lejár a gyes és elkezdtem munkát keresni. Van egy jó diplomám, a gyes alatt is tanultam, képeztem magam tovább, nagyon szeretem a szakmámat, de még egy évet nem dolgoztam benne. A férjem 10 évvel idősebb, tudom, hogy azért sürgeti a 3. babát, mert repül az idő. Én viszont elvesztegetettnek érzem azt a sok tanulást, ezen a téren is ki szeretném magam próbálni. Félek úgymond pályakezdőként 33 évesen, 3 gyerekkel esélytelen, hogy elhelyezkedjek. szerintetek mi volna jó, most dolgozni és 3-4 év múlva szülni, vagy most szülni és jegelni néhány évig a munkavállalást?2015. aug. 26. 07:50
11/11 anonim válasza:
Én is gyógypedagógus vagyok. Ne haragudj, de nem gondolnám, hogy rohamléptekkel fejődne a szakma, nem maradsz le semmiről akkor sem, ha most, akkor sem, ha 4 év múlva maradsz otthon. Tehát ha nagyon szeretnél dolgozni, akkor menj, de 2 gyerekkel pont annyira nem egyszerű, mint másnak. Viszont 3-mal is találsz munkát 3 év múlva. Nincs gyakorlati különbség, annyi az egész, hogy ti mennyire vagytok a férjeddel rugalmasak (gyerekeket hozni-vinni, stb.), arról nem beszélve, hogy gyakornokként 2 év múlva vizsgáznod kell, portfólió, stb. Mindezt 3 gyerek mellett csinálod, ha most nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!