Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Supinál cipőt milyet vegyek?

Supinál cipőt milyet vegyek?

Figyelt kérdés
5éves lányomnak ilyen cipőt javasolt az orvos az oviba. Azt nem tudom eldönteni hogy benti cipőt vagy utcait vegyek neki inkább supináltat?

2015. aug. 25. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ÉN eddig Salust vettem a kisebbik lányomnak. Most Maus-t rendeltem, kíváncsi vagyok milyen. Kinézetre jobban tetszik, és az ára is barátibb. A minőséget meg majd meglátjuk.
2015. aug. 25. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Valóban a bokorcipők baromi rondák, de bentre úgy gondolom jók. Valamint, a magasított kérgébe, nagyon finoman van elhelyezve az a betét, ami nem engedi befelé dőlni a lábát. A szamosban nincs ilyen.
2015. aug. 25. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Mivel bent tölt több időt, ezért bentre vegyél. Az, hogy csúnya, hát tojd le, szerinted egy 5 éves gyereket mennyire érdekel.

Amúgy, tóbb supicipőt próbáltunk már, a legtöbb kemény és merev. Az ovis benti cipóje supi, és a zárt cipóje is, de eredmény nincs, hajlok azoknak a véleményére, akik egyáltalán nem támogatják a supi cipők elterjedését.

Nekünk amúgy azt mondta az ortopéd orvos, hogy a supi cipó is jó, de egy jó minőségű puhatalpú cipó is megfelel.

Sajna a gyerekeim itthon nem tűrik magukon a szandit, és pont ez a legrosszabb, mert taposón és parkettán járnak zokniban, ami a talpnak a legrosszabb.

Nyáron mezitláb tolták, és már csinálják a lábtornát is. ( ceruzát felvenni lábujjakkal, sarkon, lábujjhegyen járás....)

A maus cipók is kezdik utolérni a többit árban, sajna jó buisness lett a supicipó.

A lényeg a lényeg, hogy ha bentre veszel supit, akkor már jók vagytok.

2015. aug. 25. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem a szupinált talp nem engedi bedőlni a bokát? A Salus szandinál kívül a talpon látszik a döntés,a Szamosnál pedig belül van megemelve. Én úgy tudom,hogy a Szamos sem engedi bedőlni a bokát.
2015. aug. 26. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Megjöttek a Maus cipők, nagyon jól néznek ki! 12500 Ft volt 1 pár szandi és 1 pár zárt cipő együtt. A Salusnak eddig 9500 Ft-ért vettem a cipőjét és 9200-ért a szandiját. Azért van pár 1000 Ft különbség.
2015. aug. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!