Szülők, a ti három éves lurkótok is ennyire szeszélyes?
Bár én babysitter vagyok, a kisfiú akire vigyázik három éves. Azzal a reménnyel jöttem rá vigyázni, hogy nem lesz oly nehéz, kicsit ráfaltamm.
Sok a hiszti ha nem kap meg valamit, követelőzős, van mikor nem akar fürödni, van mikor az alvás se megy nála minden erőfeszitésem ellenére sem.
Nektek milyen a három évesetek?
Leírtál egy tipikus 3 évest. Semmi különös nincs benne. Ilyenek a 3 évesek. Főleg, ha nem te vagy vele mindig, nálad is keresgéli a határokat, mit tehet meg és mit viselsz még el. Légy határozott, következetes, és türelmes. Mást nem tehetsz.
Mennyi gyakorlattal vágtál te ebbe bele?
Azt hitted, hogy 3 évesen édesen mosolyognak és kirakóznak a szőnyegen naphosszat?
Nagyon minimális tapasztalattal jöttem, viszont az hogy mindezen szeszélyek és akadályok ellenére is meg tudom állni a helyem, na erre igenis büszke vagyok.
Nem igazán készitettek fel arra milyen lesz egy három éves, viszonyitási alapom volt csak ismerősök gyerekeinél. De otthon és itt a neveltetés ég és föld, én csak erre tudom fogni a sok hisztit, az anyja mindent megenged neki, viszont én nem vagyok olyan.
Minden gyermek különböző...bár a szülői nevelés nagyban befolyásolja,hogy milyen a gyerkőc.Nálunk inkább 2 éves korban volt a "dackorszak",bár nem volt nagyon vészes,3 évesen màr szinte semmi gond nem volt a lányaimmal.
Kitartást és sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!