Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányos apukák, ti nyilvános...

Kislányos apukák, ti nyilvános helyen melyik mosdóba viszitek a lányotokat, ha csak ketten vagytok?

Figyelt kérdés

Merő kíváncsiságból kérdezem, nincs jó vagy rossz válasz :) Bementek velük a női mosdóba, vagy ő megy be veletek a férfi mosdóba?

Kicsi gyerekre gondolok, aki még nem tudja ezt egyedül intézni.

2015. aug. 11. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A férjem a férfimosdóba viszi és az idősebb lányát is odavitte anno.
2015. aug. 11. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Nőibe vinném.Férfi mosdókban lehetnek piszoárok és jó lenne ha nem látná más férfia péniszét.

És általában a női wck tisztábbak.

Persze mielőtt bemennék bekopognék és megkérdezném nem zavarunk-e.

2015. aug. 11. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A párom a férfi mosdóba vinné a lányunk.Hétvégén strandon voltunk,és több apukát láttam aki a lányával a férfi mosdot használta
2015. aug. 11. 22:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kíváncsi voltam mások hogy oldják ezt meg.

2015. aug. 11. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Figyelmetlenségből nem egyszer rongyoltam már be férfimosdóba (vagy azért, mert túl nagy volt a sor nőiben). A piszoárhoz közel állnak, háttal mindenkinek. Péniszt ott maximum akkor látsz, ha odaállsz mellé, 30 cm-re a faltól és lenézel oldalra. Ha elsétálsz mögötte, akkor kizárt, hogy a hátán kívül mást is láss.

De ha még lát is? Mi a gond vele? Ha annyira kicsi, akkor tökmindegy, ha már nagyobb, akkor meg tudja, hogy a férfiaknak péniszük van a nőknek meg nem. Nagy meglepetés nem érheti.

2015. aug. 11. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Férjem a férfi WC-be viszi a lányunkat, ha nincs külön pl. mozgássérült WC, mert akkor leginkább oda viszi be inkább.

A kicsi gyerek sokat nem lát a háttal álló férfiakból, úgyhogy ezen soha nem parázott sem a férjem, sem én.

Szerintem kellemetlenebb egy férfinek a női WC-be bemennie, mint egy kislánynak a férfi WC-be.

2015. aug. 11. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy saját sztori, még óvodás koromból (ne a gyereket féltsük a férfiaktól, hanem őket a gyerektől c. rovat):

Apám hordott uszodába, így kézenfekvő volt, hogy a férfiöltözőbe mentem én is. Zuhanyzóban is együtt zuhanyoztam velük, csak a fürdőbugyit nem vette le rólam.

Egyik zuhanyzás után a zuhanyzó közepén lecövekeltem, rámutattam az egyik meztelen férfira és jó hangosan megkérdeztem apámat, hogy "Annak a bácsinak miért ilyen pici a kukija??". Apám pipacsvörös fejére a mai napig emlékszem. Kivonszolt a zuhanyzóból és attól kezdve klórszagúan mentem haza és otthon zuhanyozhattam csak :)

2015. aug. 11. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó :D

Engem mindig a ffi mosdóba vitt, és? MEglátom mások péniszét? Ejha, tragédia... amúgy semmi gáz nem volt, neki nem voltk épe a nőibe menni :)

2015. aug. 11. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Az én férjem is a férfibe viszi a kislányunkat. Nem is tudnám elképzelni, hogy hajlandó lenne a nőibe bemenni :D

Amúgy a női mosdók általában sokkal mocskosabbak. A férfiak általában csak bemennek, elvégzik a dolgukat és kész. A nők meg hányszor otthagyják a véres betétet, tampont, egyebet. Szerintem kellemetlenebb lenne megmagyarázni egy 3 évesnek ezt, és mélyebb nyomokat is hagyna benne, mint egy esetleges pénisz. Amire ugye kicsi az esély, hogy meglátja :)

2015. aug. 11. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
33%

ált a piszoárok mellett áll a pisi

és oltári bűz van

én nem engedném, hogy ffi mosdóba vigye a lányom, fiam se, míg kicsi

2015. aug. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!