Kislányos apukák, ti nyilvános helyen melyik mosdóba viszitek a lányotokat, ha csak ketten vagytok?
Merő kíváncsiságból kérdezem, nincs jó vagy rossz válasz :) Bementek velük a női mosdóba, vagy ő megy be veletek a férfi mosdóba?
Kicsi gyerekre gondolok, aki még nem tudja ezt egyedül intézni.
Nőibe vinném.Férfi mosdókban lehetnek piszoárok és jó lenne ha nem látná más férfia péniszét.
És általában a női wck tisztábbak.
Persze mielőtt bemennék bekopognék és megkérdezném nem zavarunk-e.
Köszönöm a válaszokat!
Kíváncsi voltam mások hogy oldják ezt meg.
Figyelmetlenségből nem egyszer rongyoltam már be férfimosdóba (vagy azért, mert túl nagy volt a sor nőiben). A piszoárhoz közel állnak, háttal mindenkinek. Péniszt ott maximum akkor látsz, ha odaállsz mellé, 30 cm-re a faltól és lenézel oldalra. Ha elsétálsz mögötte, akkor kizárt, hogy a hátán kívül mást is láss.
De ha még lát is? Mi a gond vele? Ha annyira kicsi, akkor tökmindegy, ha már nagyobb, akkor meg tudja, hogy a férfiaknak péniszük van a nőknek meg nem. Nagy meglepetés nem érheti.
Férjem a férfi WC-be viszi a lányunkat, ha nincs külön pl. mozgássérült WC, mert akkor leginkább oda viszi be inkább.
A kicsi gyerek sokat nem lát a háttal álló férfiakból, úgyhogy ezen soha nem parázott sem a férjem, sem én.
Szerintem kellemetlenebb egy férfinek a női WC-be bemennie, mint egy kislánynak a férfi WC-be.
Amúgy saját sztori, még óvodás koromból (ne a gyereket féltsük a férfiaktól, hanem őket a gyerektől c. rovat):
Apám hordott uszodába, így kézenfekvő volt, hogy a férfiöltözőbe mentem én is. Zuhanyzóban is együtt zuhanyoztam velük, csak a fürdőbugyit nem vette le rólam.
Egyik zuhanyzás után a zuhanyzó közepén lecövekeltem, rámutattam az egyik meztelen férfira és jó hangosan megkérdeztem apámat, hogy "Annak a bácsinak miért ilyen pici a kukija??". Apám pipacsvörös fejére a mai napig emlékszem. Kivonszolt a zuhanyzóból és attól kezdve klórszagúan mentem haza és otthon zuhanyozhattam csak :)
Utolsó :D
Engem mindig a ffi mosdóba vitt, és? MEglátom mások péniszét? Ejha, tragédia... amúgy semmi gáz nem volt, neki nem voltk épe a nőibe menni :)
Az én férjem is a férfibe viszi a kislányunkat. Nem is tudnám elképzelni, hogy hajlandó lenne a nőibe bemenni :D
Amúgy a női mosdók általában sokkal mocskosabbak. A férfiak általában csak bemennek, elvégzik a dolgukat és kész. A nők meg hányszor otthagyják a véres betétet, tampont, egyebet. Szerintem kellemetlenebb lenne megmagyarázni egy 3 évesnek ezt, és mélyebb nyomokat is hagyna benne, mint egy esetleges pénisz. Amire ugye kicsi az esély, hogy meglátja :)
ált a piszoárok mellett áll a pisi
és oltári bűz van
én nem engedném, hogy ffi mosdóba vigye a lányom, fiam se, míg kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!