Mi a büntetés nálatok a gyerkőcnek? Mennyi idős kora óta bünteted, ha szükséges?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán büntettem semmiért, inkább szépen elmagyaráztam neki, hogy mi az, amit rosszul csinált. Mit kellene helyette.
Pl. addig csapkodott az asztal felett, míg kiöntötte a kávémat. Elmondtam neki, hogy nem csapkodunk az asztal felett, ha van rajta valami, ami kiborulhat, mert akkor fel kell takarítani. Együtt fel is takarítottunk, és szépen meg is tanulta.
De most már 3 éves, és előfordul, hogy amit mér többször is megbeszéltünk ugyanúgy csinálja, egyik fülén be, másikon ki. Mi lenne a helyes büntetés?
2015. aug. 4. 16:08
11/11 anonim válasza:
Én amikor ilyeneket csinál akkor sarokba állás van! Mondjuk ő már 5 éves de még szokott ilyeneket csinálni. Ráadásul van még két pici testvére akikre ugyanúgy figyelni kell, mint rá. Elég nehéz,szóval sarokba állás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!