Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Retro kanapén egészséges...

Retro kanapén egészséges hosszú távon aludni kisgyereknek?

Figyelt kérdés

Ehhez hasonló kanapénk van itthon, nagyon régi már, de jó állapotú:

[link]

3 éves lesz a lányom, óvodába megy már ősszel, már nagyon időszerű lecserélni a rácsos ágyat, de sajnos nincs pénzem másik ágyat venni, még használtan is több ezer forint a legolcsóbb, amit meg ingyen, vagy 1-2 ezerért adnak, az nagyon lestrapált állapotú.

Ezért gondoltam, akkor inkább ezt a kanapét nevezem ki az ő ágyának. Párszor én is aludtam rajta, nos nem egy kényelmes franciaágy, de el lehet rajta aludni.

Szerintetek hosszú távon jó lenne egy ilyen neki?

Sajnos a közeljövőben esélyem sincs arra, hogy kispóroljak akár 5 ezret is egy ágyra, de azt sem akarom, hogy az oviban csúfolják amiért még rácsos ágyban alszik.

2015. aug. 3. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki egy ágyat! Kérj kölcsön rokontól, baráttól a következő hónapig. Ez minden, csak nem ágy.
2015. aug. 3. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Van még pár ilyen, hogy egyszerűen útban van, ingyen elvihető vagy minimális árért. Még egy használt, lestrapált gyerekágy is sokkal jobb a gerincének, mint az a kanapé, amit belinkeltél!! Végső esetben vegyél csak egy matracot, akár használtan, és azt tedd a földre, ha nem akarsz vele hosszú távon problémát okozni!

2015. aug. 3. 18:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek :((

Igazából én se altatnám itt jó szívvel, de a szükség sajnos nagy úr.

Akkor inkább marad még a rácsos pár hónapig.

Az a baj, hogy vidéki városban élek, itt kevesebb a lehetőség, ráadásul a szállítás plusz pénz lenne, szóval egyáltalán nem olcsó mulatság.

2015. aug. 3. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Esetleg a védőnőtöktől is megkérdezhetnéd, hogy nincs-e a körzetében olyan, akinek feleslegessé vált egy gyerekágya. Melyik városban laktok és mennyi pénzt tudnál kiszorítani rá?
2015. aug. 3. 19:01
 15/17 Baranka ***** válasza:
0%
Én 15000 találtam helyben. Ezen én sem altatnám egyik gyerekemet sem. Egyedül nevelem őket, mégis kibírtam rá szorítani az árát.
2015. aug. 3. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
37%

Hát én nem altatnám rajta a gyereket.... de nekem pont ilyen volt annó 30 éve :D. A hátam teljesen rendben van köszönöm. Igaz, akkor az még új volt. Nagyon jókat aludtam benne.

Egyébként, ha a kényelem a szempont, akkor többet érsz egy jó matraccal, mint egy lestrapált gyerekheverővel.

2015. aug. 3. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Hány centis kihúzás nélkül, csak az ülőrésze? Lehet, hogy az is elég, nem? Lehet ugyanúgy 80 centi, mint egy ifiágy.

Egyébként ez tényleg kanapé; nem inkább kihúzható rökamé? Vagy az ugyanaz? Bocs.

2015. aug. 26. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!