Retro kanapén egészséges hosszú távon aludni kisgyereknek?
Ehhez hasonló kanapénk van itthon, nagyon régi már, de jó állapotú:
3 éves lesz a lányom, óvodába megy már ősszel, már nagyon időszerű lecserélni a rácsos ágyat, de sajnos nincs pénzem másik ágyat venni, még használtan is több ezer forint a legolcsóbb, amit meg ingyen, vagy 1-2 ezerért adnak, az nagyon lestrapált állapotú.
Ezért gondoltam, akkor inkább ezt a kanapét nevezem ki az ő ágyának. Párszor én is aludtam rajta, nos nem egy kényelmes franciaágy, de el lehet rajta aludni.
Szerintetek hosszú távon jó lenne egy ilyen neki?
Sajnos a közeljövőben esélyem sincs arra, hogy kispóroljak akár 5 ezret is egy ágyra, de azt sem akarom, hogy az oviban csúfolják amiért még rácsos ágyban alszik.
Van még pár ilyen, hogy egyszerűen útban van, ingyen elvihető vagy minimális árért. Még egy használt, lestrapált gyerekágy is sokkal jobb a gerincének, mint az a kanapé, amit belinkeltél!! Végső esetben vegyél csak egy matracot, akár használtan, és azt tedd a földre, ha nem akarsz vele hosszú távon problémát okozni!
Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek :((
Igazából én se altatnám itt jó szívvel, de a szükség sajnos nagy úr.
Akkor inkább marad még a rácsos pár hónapig.
Az a baj, hogy vidéki városban élek, itt kevesebb a lehetőség, ráadásul a szállítás plusz pénz lenne, szóval egyáltalán nem olcsó mulatság.
Hát én nem altatnám rajta a gyereket.... de nekem pont ilyen volt annó 30 éve :D. A hátam teljesen rendben van köszönöm. Igaz, akkor az még új volt. Nagyon jókat aludtam benne.
Egyébként, ha a kényelem a szempont, akkor többet érsz egy jó matraccal, mint egy lestrapált gyerekheverővel.
Hány centis kihúzás nélkül, csak az ülőrésze? Lehet, hogy az is elég, nem? Lehet ugyanúgy 80 centi, mint egy ifiágy.
Egyébként ez tényleg kanapé; nem inkább kihúzható rökamé? Vagy az ugyanaz? Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!