Ráadnál otthon kislányra (szobatisztaság próbálkozásnál) fiú bugyit?
Figyelt kérdés
rengeteg maradt a tesótól,próbálkoznék a bugyi használattal. 2éves a kislányom.ilyenkor még nem zavarja őt?(mivel naponta sokat haszál,ezt sem dobnám ki)2015. júl. 31. 15:51
1/18 anonim válasza:
Persze. Semmi baja nem lesz tole. Foleg ha sok fogy egy nap.
2/18 anonim válasza:
Persze, miért ne? Most ezt a kérdést tényleg nem értem....
3/18 anonim válasza:
Igen. Lényegtelen, honnan van, és hogy fiúnak vagy lánynak való, nincs különbség, max. a mintájában. Lényeges különbség nincs.
4/18 A kérdező kommentje:
más a formája,zavarhatja-e.bár ha nem tetszene,úgyis szólna
2015. júl. 31. 15:57
5/18 anonim válasza:
Igen, rá.
Fiam most kezdett bilizni, rajta Hello Kitty-s bugyi volt tegnap. Lányomra is rá fogom adni a fiúbugyit, sztem ilyenkor tök mindegy. :)
6/18 anonim válasza:
Én nem, de csak az anatómia miatt. Rajtam már volt pasi alsógatya (mármint ilyen fecske), és baromira zavart, hogy van ott egy kis üres hely. Persze a kisfiú alsókon még kisebb ez a rész, mivel a csomag is kisebb, de ezzel arányosan a kislányok is kisebbek, szóval szerintem ők is pont annyira érzik ezt, mint egy felnőtt. De persze meg lehet próbálni, lehet, hogy nem fogja zavarni. Én mindenesetre a saját tapasztalatomból kiindulva nem is próbálkoznék vele, valahogy nem is jutna ez az eszembe. De ha gondolod, nyugodtan tegyél vele egy próbát, tényleg szól majd, ha zavarja.
7/18 anonim válasza:
Igen. Most is az van rajta. Hiába próbáltam eddig meggyőzni, hogy veszek neki szép bugyit ha leteszi a pelust. Tegnap ráadtam próbaképpen és nem pisilt be!! Mert akkor mit szól az unokatesó. (tőle örököltük meg a fiútesó részére) És működik a dolgog, pedig már hónapok óta próbálkozunk.
8/18 anonim válasza:
Rájuk is adom. 2 és fél éves lányaim vannak meg 4 éves kisfiam. Lámyos bugyik nincsenek is még, pelusosok. Az elmúlt pár hétben az udvarra rájuk adtam a bátyjuk bugyijaiból, egyik csak a Thomasosat, másik meg csak a Verdásat hajlandó felvenni. Semmi bajuk.
9/18 anonim válasza:
Èn rá akartam, de zavarta a felesleges hely. Így nem volt neki kènyelmes. A fiamnak meg nem tudom a lánybugyit feladni, mert eleve a rózsaszínt egyből letèpi magáról, másrèszt neki meg zavaró, hogy nincs hely a csomagnak.
10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm-én is azért kérdeztem,hogy esetleg zavarhatja-e
2015. júl. 31. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!