Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nem kell aggódni?...

Tényleg nem kell aggódni? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 3 gyermekkel. 7, 5 éves fiúk, 2 éves kislány. Testvére lánya szintén 7 éves. Pár napja mesélte nekem hogy a kislány sátrat épített a fiával, és arra kérte hogy csókolozzanak, legyenek házasok játékból. A kisfiú ellenkezett így szerencsére nem történt semmi. Az anyjának a kisebb fia mesélte el a történteket. Anyuka nem szól a testvérének, szerinte nem kell ezt felfújni meg nem akar veszekedést. Én meg mondtam hogy azért csak szóba hoznám. De állítja hogy ez nem fog megismétlődni mert megbeszélte a gyerekekkel és ő nem aggódik. Én most is állítom hogy szépen szóba kéne hozni a témát, összeveszni nem kell, de beszélni róla igen.

2015. júl. 31. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem 5,5 éves a fiam, tesóm lánya 7. fél évvel ezelőtt, télen volt a lányzónál csókolózós mizéria.

ők is csókolóztak, persze jól leszidtam őket, fiam nem értette se a szidást se a csókolózást (csak szájrapusziszkodtak egyébként), a lány meg csak látta, hallotta aztán ki akarta próbálni :)

mi se csináltunk belőle nagy ügyet, de muszáj volt kicsit megregulázni őket. egyébként azt tudatosítottuk bennük, hogy nem magával a csókolózással van a gond, hanem hogy unokatesók :)

én elmondtam a tesómnak, ő úgy röhögött, hogy alig bírta abbahagyni :D

2015. júl. 31. 12:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Állítólag látta is már a szüleit akció közben. 7 éves létére tudja mi az hogy orál szex..szóval több van a háttérben ez igaz.
2015. júl. 31. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
6 évesen világosított fel az unokatesóm. Mégsem lettem sérült. Én is tudtam, mi az orál szex. A szüleimre sosem nyitottam rá, de ez sem extrém ritka, megesik. Attól is függ, hogyan kezelik ezt a szülők. Szerintem túlzás egy papásmamásból ekkora drámát csinálni. Tipikus játék, és tipikus az életkora is. Nincs ebben semmi különös.
2015. júl. 31. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
A papás mamáson túl családon belüli erőszakról beszélsz, nah, az már más tészta. Ezt jelenteni kellene a családvédelemnek, már csak akislány érdekében is. Fojtogatás, vagdosás már nem normális kategória.
2015. júl. 31. 12:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Előbb írtam pár hsz-el arrébb hogy más gondok is vannak.
2015. júl. 31. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
:)
2015. júl. 31. 16:05
 17/19 anonim ***** válasza:
A többiek már leírták,hogy a papás-mamással semmi gond nincs,természetes folyamata a testi lelki fejlődésüknek. 3 gyereket nevelek,tudom miről beszélek. Amit utána leírtál,hogy anyát fojtogatta apa,nos felhívnám az illetékes szervet,és jelenteném azonnal!! Az hogy mennyire felvilágosult,azzal sincs baj... inkább előbb mint utóbb. Az,hogy anyáék nem elővigyázatosak,az egy kicsit megróvandó... de lehet olyan körülmények között élnek,hogy nincs saját szobája a gyereknek,és akarva akaratlanul is fel kel a zajokra. Erre nem tudok mit írni... volt,hogy rajta kaptam anyámékat... és volt hogy benyitott a hugom rám és a barátomra.. ezek ilyen dolgok.. sem én sem a hugom nem lett lelki beteg. :)
2015. júl. 31. 19:14
 18/19 anonim ***** válasza:

7 éves gyerekek, ők még nem értik mi az a szerelem, szex, vérfertőzés, ők annyit tudnak hogy ha két ember szereti egymást akkor összeházasodnak meg ölelgetik egymást, és mivel jóban vannak ezt annak hiszik.

Le kell ülni velük és szépen nyugodtan elmesélni (NEM leszidásként) hogy ez hogy működik.

2015. aug. 2. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
.
2017. dec. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!