Tényleg nem kell aggódni? Részletek lentebb.
nekem 5,5 éves a fiam, tesóm lánya 7. fél évvel ezelőtt, télen volt a lányzónál csókolózós mizéria.
ők is csókolóztak, persze jól leszidtam őket, fiam nem értette se a szidást se a csókolózást (csak szájrapusziszkodtak egyébként), a lány meg csak látta, hallotta aztán ki akarta próbálni :)
mi se csináltunk belőle nagy ügyet, de muszáj volt kicsit megregulázni őket. egyébként azt tudatosítottuk bennük, hogy nem magával a csókolózással van a gond, hanem hogy unokatesók :)
én elmondtam a tesómnak, ő úgy röhögött, hogy alig bírta abbahagyni :D
7 éves gyerekek, ők még nem értik mi az a szerelem, szex, vérfertőzés, ők annyit tudnak hogy ha két ember szereti egymást akkor összeházasodnak meg ölelgetik egymást, és mivel jóban vannak ezt annak hiszik.
Le kell ülni velük és szépen nyugodtan elmesélni (NEM leszidásként) hogy ez hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!