36. napja (jan.4. -én) jött meg előző hónapban a menstruációm. Holnap lesz 1 hete, (febr.2án) hogy kellett volna megjönnie. Miért késhet? Mivel lehet esetleg meggyorsítani? Van okom aggódni? (részletek lent)
Figyelj. Szerintem menj le a Drogeria Martba és vegyél egy tesztet. Nem tudom hány éves vagy, de ha bab lakozik a pocódban és még gondolom 17-19 éves lehetsz nagyábból (remélem nem fiatalabb :S) és, ha nagyon rosszkor jön a baba, és ne adj Isten nem akarod megtartani, akkor már most el tudsz menni nőgyogyóhoz és kikérdezni milyen elvetetési eljárások vannak pontosan. És lelkileg felkészülni bármire. Legfőképpen az abortuszra...
Sok sikert mindehez.
Megértem, hogy félsz a teszttől. A helyedben én is be lennék fosva. De meg kell csinálnod a tesztet. Nem tudom meddig lehet elvégezni az abortuszt, de benne kell lenned, ha nem akarsz gyermeket szűlni. Jobb megnézni most minthogy túl későn derüljön ki.
De az egész mensid késhet a stressztől meg az erős félelmedtől.
15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!