36. napja (jan.4. -én) jött meg előző hónapban a menstruációm. Holnap lesz 1 hete, (febr.2án) hogy kellett volna megjönnie. Miért késhet? Mivel lehet esetleg meggyorsítani? Van okom aggódni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Még február 4-5 is belefért volna. De semmi. Sőt még nem is érzem úgy, mint ha meg akarna jönni. Kezdek nagyon parázni! Párommal együtt voltunk nem egyszer ebben a hónapban (is), de mindig nagyon ügyeltünk a védekezésre(óvszer),és soha nem is szakadt ki.. Annyira félek, hogy mégis valami baleset történt. Mennyi idő az amikor már tényleg aggódjak? (már most szétcsap az ideg..) Terhességi tesztet se merek venni, mert rettegek h pozitívat fog mutatni.. Egyébként az mennyi idő után mutat biztosat? Légyszi normálisan válaszoljatok!!2010. febr. 8. 15:27
11/17 anonim válasza:
csinalj 1 tesztet, ha védekeztetek, akkor nem lehet gond. esetleg hasznalhattok a gumi mellé pharmatexet.
12/17 A kérdező kommentje:
Egyébként van valami módszer amivel tudom gyorsítani h megjöjjön?
2010. febr. 8. 16:30
13/17 anonim válasza:
Könyörgöm, tesztelj. Ennyire nem parázhatsz egy teszttől. Egyébként nincs házi módszer, amivel meg tudod gyorsítani, csak a nőgyógyász írhat fel ilyen hatású gyógyszert. felnőtt vagy, 20 éves, ne viselkedj már úgy, mint egy kisgyerek! Simán előfordulhat, hogy tesztelsz és negatív, és akkor megnyugodhatsz.
És igen, gumi mellett is teherbe lehet esni. Ritkán ugyan, de lehet. Egyik módszer se 100%-os, csakis a teljes önmegtartóztatás.
14/17 anonim válasza:
nem lehet semmivel se gyorsitani, menj el mar es tesztelj. addig ugyse nyugszol meg. na, és ha azt mondom, h a környezetemben 2 olyan nő is van, akik az első par honapot végigmenstrualtak, közben meg terhesek voltak??
15/17 A kérdező kommentje:
Jól van, veszek tesztet mindenképp. Remélem, valóban negatív lesz. Most nagyon nem lenne jó egy ilyen zűrzavar.. Ha pozitív lesz, és baleset történt akkor nem tudom hogy fogok merni szexelni .. az már 100! :( Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :)
2010. febr. 8. 17:07
16/17 anonim válasza:
ne parazz mar. hasznaljatok inkabb pharmatexet a gumihoz, csak magában a gumiban én se biznék.
17/17 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gáz! Tegnap éjjel megjött, úgyhogy nem kell se teszt, se stressz :D Ennyire még soha nem örültem neki! :)
2010. febr. 9. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!