Hogyan nyernétek el egy 7 éves kislány bizalmát?
Én még csak 20 vagyok :) De családbarát két 8 évessel, egy kislánnyal, és egy kisfiúval sikerült nagyon jól összebarátkoznunk. bevallom nőiesen, hogy szoktam néhány értelmesebb, aranyos mesét nézni, amit lead a tv! :D Tehát képben vagyok néhánnyal.
So, én leültem játszani jóóó egy - egy napot, apu - anyu, nagyi, tesók, jöttek - mentek, de mi csak toltuk a játékot. :P :) Időközben pld. a kislánnyal beszélgettem a fentebb említett tv műsorokról, én is elmondtam neki, hogy ki a kedvencem, ő is nekem, megbeszéltük, hogy melyik rész volt a legjobb, melyik jelenet a legvicessebb, kit nem szeretünk, - meg hasonló csacskaságokról :) A fiúval szintén így, csak ugye az ő érdeklődési köréből szedtem a témákat. Aztán lettek idővel nagyobb programok, majd még nagyobbak, aztán már ott tartunk velük, hogy elmeséljük - nagyvonalakban persze, - hogy milyen volt a napunk. Ők mesélnek a suliról, milyen jegyet kaptak, kinek milyen a tolltartója, milyen kártyákat cserélgettek, - én pedig a munkámról mesélek nekik. És idáig úgy jutottunk el, hogy csak leültem velük játszani :)
nem kell sok hozzá hogy levedd a lábáról.
egy kis érdeklődés és közös tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!