18 honapos babatok milyen tejet kap, ugy ertem hany
szazalekosat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 22:28
1/10 anonim válasza:
Nálunk nem nagy tejivó.
Néha kávézik velünk, Maci kávéval, kb. fél dl tejjel issza, ennél is ritkábban iszik kakaót. Ilyenkor nem igazán nézem. Még ahol szóba jöhet, az a főzelékek, de itt is éppen mi van itthon 1,5%, 2,8, sőt már volt 3,5-es is. Remélem nem csinálok ezzel rosszat, de abból indultam ki, hogy már tejszínes kaját is evett, az meg még zsírosabb...
2010. márc. 5. 22:36
2/10 anonim válasza:
Enyém még csak 15 hónapos. 13 hónapos kora óta másfél százalékost kap (és még rakok bele pici tápszert is, amit előtte vízben elkészítek). Én ezen nem is szándékozom két éves koráig változtatni :)
2010. márc. 5. 22:39
3/10 anonim válasza:
A 1,5-es nem tej,cak feljavított savó.2.8-ast vagy 3,5-est adj neki,vagy házitejet.
Tegnap olvastam egy tanulmányt a Start-lapon,Sokkal több tejet kellene innunk,mert nagyon sok a D vitamin és a kalcium tartalma.Arról is ítr a szerző,hogy sok esetben allergiának nevezik a kiütést stb,pedig az nem a tejtől van.
Én már 4 hónaposan adtam mindhárom gyerekemnek házitejet.Egyik sem allergiás,és mindegyik egészséges.
2010. márc. 5. 22:48
4/10 anonim válasza:
én 2.8-asat adok neki, nemrég kezdtük el a tápit elhagyni. nálunk lehet nyers házitejet kapni, de azt mondta a védőnő, azt ne adjak neki, mert nagyon erős.
2010. márc. 6. 00:31
5/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta valaki,hogy a 2,8-as a legjobb.Én magam is ezt szerettem,az 1,5-ös az nekem olyan mint a "fehér"víz.De valószínűleg nem lesz semmi baja egyiktől sem.3,5 az lehet már nagyon zsírdús.
2010. márc. 6. 07:58
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2010. márc. 6. 10:50
7/10 anonim válasza:
a 17-hósom 2,8-asat kap,a most 4 éves gyerekem is kapott és kap is a mai napig.szerintem ez a legjobb,vagy a házitej
2010. márc. 6. 17:52
8/10 anonim válasza:
Teljes tehéntejtől kipattogott a bőre. Áttértünk kecsketejre,drága volt,vettem 3 kecskét.
2010. márc. 7. 14:38
9/10 anonim válasza:
Termelői tejet iszik.
2010. márc. 7. 19:26
10/10 anonim válasza:
2,8-ast általában, de szoktam nyers tejet is venni, és azt forralva issza, na az aztán tényleg tej :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!