Mi a fenét csináljak ebben a hőségben a nagyon unatkozó gyerekemmel?
Itt nem is lesz sajna fa. Sajnos szirgalmi út és a terasz a mi telkunk. A többi már nem a mi telekrészunk.
gyurmazni se gyurmazik. Semmi benti program
Valami csak érdekli... Az én fiam is 6 éves, az eddig felsorolt összes dolog érdekli...
Esetleg kavicsfestés, papírhajtogatás, bábozás. Emlékeim szerint van tesója a fiadnak.
Bocs elkuldte előbb szoval kicsit le locsoltam a forró fejét.
Egy dolog érdekli csesztessuk a hugit mert vicces ahogy visit. Meg kint mozogni. Tollasozna. Ami molyolos rajzolos festos kirakos szerelos fél perc veszi a cipőt és kint.
En a meleget nem bírom. Felugyelet nélkül nem lehet...
Figyu, az hogy hozzátok oda süt a nap, az egy dolog, de nem mindenhová.
6 után simán el lehet menni olyan helyre, ha van ilyen, park, játszótér, bármi, ahol vannak fák, vannak árnyékos helyek és pláne több gyerek, akikkel még el is játszik.:)
Én is rosszul viselem a meleget, így a megoldás: hideg vízzel zuhany, aztán csuromvizes ruha, csuromvizes haj. Ezzel egy órán át elvagyok a legnagyobb hőségben is.
De úgy, hogy nekem már a 25 fok alapból nagyon meleg, aludni meg télen akkor tudok jól, ha csutkára nyitom az ablakot és kitakarózok, tehát bent 5-10 fok van.
Vegyetek egy napernyőt! :D Bocsi, hogyha hülye komment, de ... De vegyetek egy napernyőt! Ha van ott homokozó, akkor oda tessék beszúrni, aztán el van alatta a gyerek, legalább árnyékban van!
Ha kinyitod a terasz ajtót, és a szobában, az ajtó mellé leülsz mondjuk olvasgatni, vagy valami, akkor is tudsz figyelni a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!