Van joga ahhoz hogy ezt tegye a gyerekemmel?
Hú, 5.! Remélem, sosem találkozunk!
Nem volt joga. Remélem leüvöltötted a fejét.
Előre mondom,soha nem emeltem kezet életemben senkire,de ha ezt az én gyerekemmel csinálták volna,én biztos lekeverek egyet az anyjának.
Te hogy reagáltál?
Úúúúúúúúúú.
Anyuka kapott vna egy akkorát tőlem, h a homokozóban keresheti a fogait.
Na de tényleg. Mit reagáltál???? Semmiféle joga nincs ehhez!!!!!!! Főleg, h a fiad csak a lány haját húzta meg és bocsánatot is kért!
Nono! Tegyük fel a kérdést: mennyire ütötte meg? Nem mindegy, hogy lekevert egy pofont, vagy a mancsára legyintett jelzésértékűen! Nyilván más a súlya. Joga nincs, bár teszem hozzá, neked, mint az anyjának sincs jogod megütni, részletkérdés, de így van.
Persze, felmerül bennem is a kérdés: hogy fordulhatott ez elő? Hogy alakulhatott úgy, hogy meghúzza a kislány haját? És az hogy jött össze, hogy megütötte a kisfiad?
Bennem sok a kérdés, így nem alkotok véleményt. Nyilván, én nem ütném meg más gyerekét, nem is tudom, hogy reagálnék hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!