Lányom szülinapjára venném, közeljövőben lesz. Duplóval kezdte, már nagyon ügyesen épít belőle. Valami átmenetet akartam a kétfajta legó között, és ennek vannak nagy és kis elemei is. Még nem volt olyan legója, amihez járt instrukció, nem tudom, hogy boldogulna e a kirakásával, de persze együtt raknánk ki.
2015. júl. 20. 07:30
1/7 anonim válasza:
Lányaimnak van olyan legója (Duplo), amiből valamit ki lehet rakni (egy kastélyt), mikor megkapták, először kiraktuk együtt az instrukció szerint. Azóta egyszer sem rakták úgy ki, de az elemeit használják a saját fantáziájuk szerint. Ha nem túl bonyolult, akkor szerinte, ha akarja, újra fel is tudja majd építeni.
2015. júl. 20. 07:40
2/7 anonim válasza:
Nem örülne. Jobban szereti az olyan játékot, aminél hasznalhatja a fantáziáját.
2015. júl. 20. 08:13
3/7 anonim válasza:
az én lányom is kapott kastélyos legót (nem ilyet) a felnőtteknek is órákba telt összerekni.. :D ugyhogy inkább többet szét se szedtük.
és a lányaim is azt szeretik jobban ha nem csak 1 dolgot lehet kirakni belőle hanem bármit.
de ha konkrétan erre vágyik akkor nem akarlak levbeszélni róla,de szinte biztos hogy ehhez segítség kell majd neki
2015. júl. 20. 10:59
4/7 anonim válasza:
persze!ez egy nagyon ritka és régi szett szóval gyűjtők számára nagyon értékes.tudom hogy a lányod 5 éves de
később idősebb korában ez ritkaság lesz és örülni fog hogy megvan neki:)
2015. júl. 20. 11:00
5/7 anonim válasza:
Nem biztos ,én inkább venék olyan legot amiböl bármit épithet ,klaszikus lego pont ilyen .
2015. júl. 20. 13:52
6/7 anonim válasza:
Nekem ez kicsit sem tetszik, nem venném meg.
2015. júl. 21. 14:41
7/7 A kérdező kommentje:
Jól sikerült az ajándékozás, nagyon oda volt a kastélyért, és elég könnyen össze is rakta-kis segítséggel. Legjobban a rózsaszín kis részei tetszettek neki meg a figurák:D Órákig el tud legózni és ez az egy játék, amin az unokatesójával nem veszik össze. (2 év van majdnem közöttük az unokatesó javára)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!