Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a játék? Már nagyon...

Melyik ez a játék? Már nagyon régóta keresem, nem hagy nyugodni.2D-s, egy emberkével megyünk, többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval: kissé felülnézetből láthatjuk a világot, tipikus 2Ds-en, de a harcok már oldalnézetből vannak. Egy várból indulunk, ha kimegyünk onnan, tőlünk balra egy erdő van. Az elején természetesen gyengék vagyunk, és bármikor belebotolhatunk egy patkányba. Amikor erősek vagyunk, van benne egy eléggé főbos, akin köpeny van, és varázsol.

Később elérünk a folyóhoz, emlékszem arra, hogy a kis hídon nem lehetett átkelni egyből. Volt még benne mocsár, ami ilyen varázslatos volt, mert ha átmentem egy másik mapra, majd visszajöttem, máshova kerültem!

Aztán ha végeztünk ezzel a szigettel, áthajózhattunk egy másikra, egy fura feketeköpenyeges alakkal azt hiszem.

Ha bementem egy városba, és ott egy házba, előfordult, hogy kinyitottam egy-két kincsesládát.

Ha kell, lerajzolom, amire emlékszem.

Azt tudom, hogy a zenéje nagyon tetszett, hangulatos volt.

Még annyit, hogy érintőképernyős valamin játszottam, kicsit vastagabb volt, mint egy mai okostelefon, és nem lehetett rajta telefonálni. És volt hozzá egy fekete pálcika, szóval nem ujjal, hanem azzal kellett bökdösni.

Ha valaki sejti, hogy melyik játék volt, segítsen kérem!!

2015. jún. 26. 11:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!