Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van most valami hányós hasmené...

Van most valami hányós hasmenéses lázas nyavaja?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem igen.Az én kislányom is most van benne.Tegnap kezdődött ,én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban mert semmit nem fogad el a tápszeren kívül és azt is csak nagyon keveset.És sajnos mást sem akar nagyon inni.Már teljesen kivagyok,a dokinőnk azt mondta ha sürgősen nem javul kórházba kell mennünk.Tegnap még hányt ,ma már "csak" megy a hasa.De a rendelőben is sokan voltak rajtunk kívül ilyen betegek.
2010. márc. 5. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat.nálunk pár nappal ezelőtt a nagyfiam hányt de neki egy nap alatt lezajlott és nem volt lázas.tegnap óta a lányom hány és nyűglődik és lázas,és már nekem is hányingerem van és hasmenésem.:(

félek hogy a kicsi is el fogja kapni.:(

2010. márc. 5. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk két éves kislányom kezdte két héttel ezelött vele korházba kerültünk egy éjszakára.Három nap mulva hét hos kisfiam39,7-es lázzal de ivott ezért vele nem kellett bemenni.Párom és én voltunk a következök rajtunk hamar átszaladt.Aposom meglátogatott minket most ő és anyosom van benne.
2010. márc. 5. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi is így jártunk.A nagylányom pénteken elkezdett hányni,szombatra belázasodott,ment a hasa.Tegnap Ő már jobban lett,viszont a kicsi nagyon megszenved vele.Én még bírom de a dokinőnk szerint mindannyian el fogjuk kapni.

Mielőbbi gyógyulást Nektek!

2010. márc. 5. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos van! Mi is átestünk rajta apával, szerencsére a kislánykám megúszta. Nekünk először hasmenés, hányás miután ez elmúlt jött a láz.
2010. márc. 5. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is átestem rajta és ráadásul terhes vagyok. 3 nap alatt 2kg-t fogytam.A gyerek is hányt egyszer de szerencsére azóta semmi.Meg nem is lesz semmi.Ronda kis vírus ez.
2010. márc. 5. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!