Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyerkőce is hasmenéses,...

Más gyerkőce is hasmenéses, hányos?

Figyelt kérdés

Reggel hőemelkedése volt ,majd kihányta a tejcsit.Megy a hasa is volt mát 38.4 a láza.Most este is kihányta a tejcsit.

Mit adjak neki enni ami bent is marad?inni itatom ezerrel.2 éves múlt.Ja és nekem is megy a hasam.

2011. jún. 3. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Diéta!!!!!!

Krumpli,ropi,keksz, pirítós!

Inni tea, behűtve kortyonként!Hányáscsillapító orálisan adva, és széntabletta!

Kúpot felejtsd el mert megy a hasa!

Ennyi, és majd átmegy rajta!Sajnos ez van az egész országban.Nálunk az egész falun végigment!

2011. jún. 3. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja és normaflort is adj neki, gyorsabban helyrejön, és a teába rakj egy kevés sót!Ne legyen sós, ne érződjön rajta, de az megköti a szervezetében a folyadékot!És tejterméket semmiképp!
2011. jún. 3. 22:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen normaflort adok neki mindig, ha beteg ma is kapott már.Köszönöm!
2011. jún. 3. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Éjjel 4szer cseréltem pelust és most utolsó pelusban már nyálkás vér is volt.8kor felhívom a dokikat ,hogy jöjjön.
2011. jún. 4. 07:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mit mondott a doki?????
2011. jún. 4. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is most volt ebben!Láza nem volt és csak egyszer hányt,de 4-5 napig ment a hasa!Etetni nem is próbáltam ,csak itatni .Szerintem a hasmenésre nem kell adni semmit (a mi dokink sem adott rá neki semmit),mert így kiürül a szervezetéből a baci!Én is Normaflore-t és Magne B6-ot adtam neki,ill. most egy hónapig tejmentes diétán van.Remélem azóta már te is tudtál beszélni a dokitokkal.Gyógyulást!!!
2011. jún. 4. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is most lbalunk ki belőle-az egész család beteg volt,engem kivéve!Lázat csilapítsd,itasd sokat...4-5 nap alatt kiheveri.(a legbetegebb a férjem volt,szegény most is táppénzen van)
2011. jún. 4. 12:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenki benne volt, és csak én kerültem kórházba kiszáradás miatt.

Széntablettát és bármi egyéb hasfogót tilos adni! Aminek ki kell jönnie, az hagy jöjjön, ne fogd meg semmivel.

A tejet és tejtermékeket hanyagold.

Diéta!

Krumpli, erőleves leve, főtt répa, rizs, ropi, keksz,és szánsavmentes ásványvíz, csapvíz, tea. A folyadék a lényeg!

2011. jún. 4. 14:52
 9/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta a doki,hogy valami baktérium lehet.Ettünk cseresznyét és valószínű attól van.Ha hétfőn is lesz vér a kakiban akkor bekell mennünk a kórházba laborra.

Klacidot írt fel és mondtam,hogy hasfogót is ajánljon erre a smectát azt hiszem.

Utolsó megfogadom a tanácsod nem adok hasfogót.

Láza most nincs neki de 3 óra alvás után amit együtt tettünk meg most kezd fosni.Haladás nem óránként cserélek pelust.A popóját is kikezdte rendesen pedig sudocrémmel kenem.

2011. jún. 4. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:

A baktériumos, ami a hasmenést okozza, nem fogja kifosni!!!Adjad neki a székletfogót, mert rengeteg folyadékot veszít!!Nem a széklettel távozik a baktérium!Kell a székletfogó!

Itt olvashatsz róla csak ártasz ha nem adod!!

[link]

2011. jún. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!