Más gyerkőce is hasmenéses, hányos?
Reggel hőemelkedése volt ,majd kihányta a tejcsit.Megy a hasa is volt mát 38.4 a láza.Most este is kihányta a tejcsit.
Mit adjak neki enni ami bent is marad?inni itatom ezerrel.2 éves múlt.Ja és nekem is megy a hasam.
Diéta!!!!!!
Krumpli,ropi,keksz, pirítós!
Inni tea, behűtve kortyonként!Hányáscsillapító orálisan adva, és széntabletta!
Kúpot felejtsd el mert megy a hasa!
Ennyi, és majd átmegy rajta!Sajnos ez van az egész országban.Nálunk az egész falun végigment!
Nálunk mindenki benne volt, és csak én kerültem kórházba kiszáradás miatt.
Széntablettát és bármi egyéb hasfogót tilos adni! Aminek ki kell jönnie, az hagy jöjjön, ne fogd meg semmivel.
A tejet és tejtermékeket hanyagold.
Diéta!
Krumpli, erőleves leve, főtt répa, rizs, ropi, keksz,és szánsavmentes ásványvíz, csapvíz, tea. A folyadék a lényeg!
Azt mondta a doki,hogy valami baktérium lehet.Ettünk cseresznyét és valószínű attól van.Ha hétfőn is lesz vér a kakiban akkor bekell mennünk a kórházba laborra.
Klacidot írt fel és mondtam,hogy hasfogót is ajánljon erre a smectát azt hiszem.
Utolsó megfogadom a tanácsod nem adok hasfogót.
Láza most nincs neki de 3 óra alvás után amit együtt tettünk meg most kezd fosni.Haladás nem óránként cserélek pelust.A popóját is kikezdte rendesen pedig sudocrémmel kenem.
A baktériumos, ami a hasmenést okozza, nem fogja kifosni!!!Adjad neki a székletfogót, mert rengeteg folyadékot veszít!!Nem a széklettel távozik a baktérium!Kell a székletfogó!
Itt olvashatsz róla csak ártasz ha nem adod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!