Más gyerkőce is hasmenéses, hányos?
Reggel hőemelkedése volt ,majd kihányta a tejcsit.Megy a hasa is volt mát 38.4 a láza.Most este is kihányta a tejcsit.
Mit adjak neki enni ami bent is marad?inni itatom ezerrel.2 éves múlt.Ja és nekem is megy a hasam.
Hogy vagytok??
A vírusos fosást nem szabad megfogni. Ne keverd bele a baktériumot, és az egyéb okú hasmenést, mert az más ügy.
Járvány van most, ami vírusos eredetű. Bent feküdtem a fertőző osztályon, közel 1 hétig és tudom, hogy mit csináltak a betegekkel. A fosást nem fogták meg semmivel, hogy előbb gyógyuljunk.
Infúzió és napi 3 liter folyadék volt a menü, semmi egyéb. Majd pár nap múlva kőkemény diéta.
Se széntabletta, se Smecta, se egyéb hasfogó. Azzal bíztattak, hogy járjunk a wc-re, amilyen sűrűn csak tudunk, hogy mielőbb túllegyünk a nyavaján.
Szia!
Tegnap délután óta nincs semmi kaka, hála az égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!