Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 34-38 fokban mikor viszitek...

34-38 fokban mikor viszitek ki egy körüli gyereketeket?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy én rettentő rosszul viselem a meleget, ezért nehezen tudom felmérni, hogy mi az a határ, ami már neki is sok lenne.

A lakás légkondicionált, bent nagyon kellemes idő van.

Ha nem lenne gyerek, én a hőséghullám végéig az orromat se dugnám ki a lakásból.

Mikor érdemes kivinni? Ébresszem fel kora reggel? (8-9 között ébred magától)

2015. júl. 18. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem haj nem gond de a vizes ruha kerülendő.
2015. júl. 18. 15:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor csak rajtam lesz vizes ruha, nála maradok a haj vizezésénél. Meg sokat itatom majd.

Bár a légkondicionált lakásban is elég sokat iszik. (Mondjuk én is...)

2015. júl. 18. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidd ki, szoknia kell, mert ha nagyobb lesz,nem minden oviban/suliban van légkondi és bizony május végén/június elején is beüthet egy kánikula amikor 8 órát kell kibírnia benne. Illetve egy kis napfény mindenképp jót tesz a fejlődésének is.
2015. júl. 18. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hónapos a gyerekem.

Én reggel viszem ki 10-ig bezárólag. Illetve délután 6 fele.

De van mikor kimegyünk napközben is,a párom itthon dolgozik és kimegyünk hozzá:) (Kertbe) Csak egy pelusban van. Viszek magammal egy vizes textil pelust és sűrűn áttörlöm vele,és a haja is vizes lesz:),de én vizes ruhát nem adnék se most sem pedig 1 évesen.

2015. júl. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!