Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elindulnátok 3 és 5 éves...

Elindulnátok 3 és 5 éves kisgyerekkel nyaralni, külföldre, ha picit náthásak? Már bevan fizetve az ut, de aggodok.1 hetes ut.

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 09:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nyilván elviszem orvoshoz, lássa ö is, csak igy indulás elött beparázik az ember, már egy kis náthátol is.Azonnal nem szaladok orvoshoz, adtam nekik c- vitamint, calciumuscot,indulás elötti napon elviszem biztos ami biztos.csak kiváncsi voltam, kinek mi a véleménye, hogy ne parázzam szét magamat.
2015. júl. 13. 15:14
 12/27 anonim ***** válasza:
55%
És miért is kellett mindenkit lepontozni?
2015. júl. 13. 15:37
 13/27 A kérdező kommentje:
utolsót kérdem, ezt kitöl kérdezed? Én senkit nem pontoztam se le, se fel. csak olvasom a válaszokat. Az hol látszik a pontozás egyébként?
2015. júl. 13. 15:44
 14/27 anonim ***** válasza:
A sós tengeri száraz meleg levegő általában könnyen kigyógyítja az ilyen tipusú náthát. Én elmennék a helyetekben. Vinnék gyógyszereket, antibiotikumot is, ha szükség lenne rá, akkor lehessen mihez nyúlni.
2015. júl. 13. 22:16
 15/27 A kérdező kommentje:
remélem eltudunk menni, és nem lessz semmi. a kisebbiknek picit bevan dugulva az orra, nem folyik. láza nincs. a nagyobb csak tüsszügött, de semmi. Tudjátok, ilyenkor induláselött az ember jobban parázik. De köszönöm a válaszokat, segit kicsit nyugtatni, hogy no para anyuka.
2015. júl. 14. 11:26
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz, főleg, hogy láz sincs! A napfény, tengeri sós levegő, amúgy is jót tesz! Mikor indultok?
2015. júl. 14. 12:39
 17/27 A kérdező kommentje:
a napokban indulnánk.
2015. júl. 14. 17:33
 18/27 A kérdező kommentje:
elvittem az orvoshoz, torka nem piros, picit a ynirokcsomoja duzzadt. azt mondta a doktornönk, mehetünk nyugodtan.még van egy pár nap indulás elött, remélem nem lessz semmi gond.
2015. júl. 15. 11:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor tutira nem lesz semmi gond, ne aggódj!
2015. júl. 15. 11:59
 20/27 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. azóta semmi gond nem lett, a dugulás mintha csökkent volna.de még picit van. A nagyobbiknál csak sima tüsszögés volt, azóta megszünt.Nem parázok, elindulunk, remélem ott sem lessz semmi gond,és bizok benne a sos tengeri levegö jot tesz.

szép nyarat mindenkinek! és köszönöm!

2015. júl. 16. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!