Szülők szoktátok hagyni a gyerekeiteket (fiu, lány) pucéran hagyni strandon? Vagy otthon?
Bar mi kulfoldon elunk, a strand nalunk a tengerpartot jelenti. A kicsik...mondjuk itt huznek egy hatart...3 eves korig 80%-ban meztelenul vannak.
Iden mar nem akartam en sem a lanyomat meztelenuk pancsolni, mert...mert mar leirtatok fent. Sok a beteg ember, ne a lanyomat nezegesse. Erre a lanyom, ahogy viz ert a fenekehez, mar huzta is le a vizes furdoruhat :( Itt meg is bukott a tervem. Szoval iden meg a 2 es fel evest hagyom. Jovore mar nincs kegyelem :D
Erdekes modon par napja elmentunk strandra. Mar elore szivtam a fogam, hogy medencenel hogy fogja megerteni, hogy nem lehet meztelenul. Hogy? Ahogy meglatta a medencet meg lett babonazva. Mondtam neki, hogy itt nem szabad bugyi nelkul furodni, lathatja, hogy masok sem teszik (megjegyzem a tengernel ezt mondhattam volna, mikor a kis csupaszkak szaladgaltak korulotte :/ ) Erre o mondja nekem, hogy "de muszaj!" :)) Talan a nyar hatralevo reszeben mar nem lesz nudizas (vegre)
Itthon amugy, ha ugy van kedve, akkor felolem lehet meztelen (bent). Sot alvashoz is van, hogy levetkozik, ugy kell ra a polot visszavarazsolni, ha mar elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!