Szülők szoktátok hagyni a gyerekeiteket (fiu, lány) pucéran hagyni strandon? Vagy otthon?
Figyelt kérdés
ha igen,az nektek mért jó? tudom szeretnek a gyerekek pucérkodni, de nem féltitek őket?2015. júl. 7. 22:10
11/21 anonim válasza:
2 kisfiam van, 2 és 3,5 évesek, nem pucérkodnak. Ha lecserélem a fürdőgatyát vizesről szárazra, akkor nem bújunk el, de nem rohangálnak meztelenül.
12/21 anonim válasza:
Sosem hagyom a kislányom pucéran rohangálni. Egy kis bugyi mindig van rajta. Nekem még pelenkás a lányom, de le szoktam venni róla a pelust és adok rá egy kis bugyit. Nem szeretném, ha össze szedne valami fertőzést, ahogy csupasz popsival ül a homokban. Nem szeretnék menni vele gyereknőgyógyászhoz, mert összeszed valami fertőzést vagy egyéb nyavaját.
13/21 anonim válasza:
Lányom is van és fiam is. Egyiket sem engedtem soha meztelenül, főleg idegen helyen. Egyrészt amíg pici, strandon higiéniai okból nem is szabad, ha már nagy, akkor meg ne legyen, ne nézegessék. Attól nem lesz kevésbé melege, ha nincs rajta bugyi otthon, csak annyira szoktak levetkőzni nagy melegben. A kertben sem szoktak meztelenül lenni, csak annyi ideig, amíg a vizes fürdőruhát levesszük és bemennek a házba, de akkor is általában törölközőben vannak.
14/21 anonim válasza:
Nem soha ,mindig van rajta bugyi ,vagy fürdöruha.
15/21 anonim válasza:
Persze, simán lehet pucéron hagyni otthon is, strandon is. Imádják és nincs mitől félteni őket.
16/21 anonim válasza:
Már hiányoztál! Látom, alakulnak a százalékaid! Csak így tovább! Majdcsak eljön az ősz és el leszel foglalva a hatodik osztályos tananyaggal! Addig is menj le focizni!
17/21 anonim válasza:
Tudod, én nem százalákokért teperek, hanem megmondom, amit gondolok.
20/21 anonim válasza:
Rátok vet rossz fényt, ha csak személyeskedni tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!