Mensesnel hova mentek kisgyerekekkel a forro nyari kanikulaban?
Szerintem ezt az időjárást, ami most jön, csak vízparton lehet kibírni. Nyilván nem a déli órákban, vagy olyankor fedett részre kell menni, de miért ne lehetne kánikulában strandra menni kisgyerekkel? Mikor máskor?
Én megyek strandra akkor is, ha megjött, elvégre erre találták ki a tampont :) Ha görcsöl is mellé a hasam (az első két napban elég durván szokott), akkor beveszek egy görcsoldót és egy aszpirint, aztán jónapot.
Mi nagyon melegben csak a kertben vagyunk, mindig az árnyékos oldalon. Kismedence, játékok, és 11-15 között pedig bent.
Ha panelben laktok, akkor nyilván ez nem jó.
Én strandra el nem mennék, hanem korán kivinném egy árnyékos játszótérre, meg délután is.
Ha otthon nagyon meleg van, akkor a kádban is tud pancsikolni kicsit.
A strandokkal az a bajom, hogy általában egész napos program, tehát beleesik a tiltott idő is. Vagy találsz árnyékot vagy nem. A nagyobbik fiam 4.5 éves még szerencsere ő sem igényli a strandolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!