Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vezethetném rá a festésre?

Hogyan vezethetném rá a festésre?

Figyelt kérdés
Lányom 2,5 éves, most először próbáltam vele. Neten olvastam, hogy először nagyobb, egyszerü dolgot próbáljunk, ol. gyümölcsöket. Rajzoltam neki egy párat, de nem nagyon akart odafigyelni, inkább rajzolt volna a ceruzával, meg firkált, a vonalon kivül próbált festeni. Érdekli őt, de nem akar odafigyelni. Próbálkozzak még vele vagy korai?
2015. júl. 1. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De miért kellene tudatosan tanítani a színeket, meg festeni a gyerekkel?
2015. júl. 1. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Na ez az, amit én sem értek... Főleg egy 2,5 évesnek...
2015. júl. 1. 16:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert mivel kis súllyal született, fejlődési neurológiára jártunk vele 3 havonta, 1 éves korától meg évente. 3 éves korában megyünk majd, ott muszaj lesz tudnia a színeket. Elég jó doktornőnk van, aki egyben egy kicsit szigorú is. Többektől hallottam, akiket lecseszett azért, mert pl angolul is tanítja a színeket. Szóval egy kicsit tartok tőle, pláne h 2 évesen a lányom nem produkált semmit, csak végigüvöltötte a vizsgálatot.
2015. júl. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!