Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan öltöztetitek 17-18...

Hogyan öltöztetitek 17-18 hónapos gyerkőcötöket ilyen időben?

Figyelt kérdés
Tudom van kismillió ilyen kérdés,de olyan tanácstalan voltam ma is. Mert ahol sütött a nap meleg volt,árnyékban hideg volt,és akkor még a szelet nem is írtam...
2010. márc. 1. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú body, zokni, meleg kinti nadrág (melegítő), melegítőfelső, a vékonyabbik dzsekije, a vékonyabbik sapkája. Rajtam is ez volt, farmer, hosszúujjú, vékony pulóver, átmeneti kabát, kalap, sál. (Ahol lakunk, ott 8 fok volt, napsütés, szél; kint a napon éreztem ahogyan a kabátomon át melegíti a napfény a hátamat, árnyékban fáztam ahol nagyon fújt a szél. Egyébként nem érdemes nagyon aggódni, a gyerek mozo és őt sokkal kevésbé érdekli, mi van rajta és mennyi, mint engem ;-))
2010. márc. 1. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Rövidujjú body,harisnya,vékony hosszúujjú felső,vastagabb pulóver, nadrág(nem kell nagyon vastag,mert overált hord), zokni,overál,sapka,néha kesztyű.
2010. márc. 2. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hosszúujjú body,harisnya,szabadidőegyüttes,télikabát,sapka,sál,és már a tavaszi sport cipő
2010. márc. 2. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint én sem öltöztetem alul. Igaz én overállt csak akkor adtam rá amikor hó volt. Bár az előrejelzések alapján a hétvégére megint elő kell venni... :( De egyszer csak eljön a jó idő. :)
2010. márc. 3. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!