Ti hogy készültetek fel az anyaságra?
Figyelt kérdés
Olvastatok könyveket, szakirodalmat vagy csak úgy belevágtatok "majd lesz valahogy" alapon?2015. jún. 23. 06:44
1/6 anonim válasza:
Nem készültem fel sehogy. Legalább is nem olvastam össze mindent, mert azzal csak idegesítettem volna magamat. Az orvosra és az idősebbekre hallgattam, és bevált.
2/6 anonim válasza:
Beszélgettem az anyukámmal, a védőnővel, néha néztem youtube-os "mit-hogy" videókat, olvastam cikkeket is, de azok nagy része csak elborzasztott, hogy mennyire szaranya leszek, ha nem változok meg. Vida Ági kismamablogos posztjait szoktam még elolvasni, azok nagyon tetszenek.
3/6 anonim válasza:
Az anyaságra nem lehet felkészülni :)
4/6 anonim válasza:
nem lehet ja :) de azert olvastam a temarol, szakirodalmat, magarol a tergessegrol is, meg par ilyen magazint, tajekoztatot amit a vedono adott a babaapolasrol...nevelesi konyvet is kaptam de azt mar nem volt idom elolvasni, gina ford konyvet olvastam még, fokent a napirend fontossagarol, altatasrol stb...de ezek annyira baba fuggo dolgok hogy valoban nem lehet felkeszulni ra, maximum egy altalanos kepet kapni arrol hogy milyen az idealis elet a babaval...ezen felul tajekozodtam babas ismerosoktol, foleg hozzataplalas ugyeben, babaapolas ugyeben, még terhesseg alatt csomo receptet mentettem le hozzataplalashoz (amit persze ki se nyitottam azota) bujtam az internetet.
5/6 anonim válasza:
Nem igazán olvastam szakirodalmat. Valahogy úgy voltam,hogy minden gyerek más, könyvből szerintem nem igazán lehet gyereket nevelni. Persze egy-két dolognak utánanéztem, de leginkább a megérzéseimre hallgattam.
6/6 anonim válasza:
Hát sehogy... volt időszak mielőtt teherbe estem, gellert kaptam és nekiálltam rákeresni a neten a pelenkázásra, etetésre stb... aztán beleuntam mivel még annyira messzinek tűnt az egész. Amikor terhes voltam akkor meg a védőnő mindig magyarázott valamit. Ha eszembe jutott valami ami érdekelt a gyerekneveléssel kapcsolatban azt gyorsan meggoogle-ztam. Szülés után mindent megmutattak, itthon meg simán belejöttem mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!